Vanaf maandag 18 maart 2019 kunnen jij en je gezin elke weekdag terecht bij Disney Channel voor een flinke portie nostalgie! Disney's ni...

Comeback van je favoriete gevlekte hondjes

Vanaf maandag 18 maart 2019 kunnen jij en je gezin elke weekdag terecht bij Disney Channel voor een flinke portie nostalgie! Disney's nieuwste serie 101 Dalmatian Street is niet enkel een ode aan de Disney filmklassieker, maar ook aan de speciale band tussen broers en zussen. Een must-watch voor jong én oud! 

Disney Channel brengt je zwart-wit gevlekte lievelingshondjes op het kleine scherm. Vanaf 18 maart 2019 is de animatieserie voor kinderen 101 Dalmatian Street elke weekdag om 17u15 te zien op Disney Channel.

De schattige serie 101 Dalmatian Street behandelt alle zorgen en pleziertjes van een doorsnee familie, maar dan x 101! Hoe zoek je je plekje in een grote familie? Waar vind je die broodnodige me-time te midden een horde enthousiaste puppy's? 101 Dalmatian Street kaart vrolijk kwispelend heel wat herkenbare onderwerpen aan voor iedereen!Disney's 101 Dalmatian Street is gebaseerd op het boek van Dodie SMITH uit 1956 en op de gelijknamige film van de Walt Disney Animation Studios die 5 jaar later uitkwam. De nieuwe animatieserie speelt zich ook af in Londen en blijft zo trouw aan de setting van het originele verhaal. Op die manier wordt er een sterke, nostalgische link gecreëerd tussen de serie en de langspeelfilm.

"Het basisingrediënt van dit succesrecept is de charme van het originele verhaal. We hebben allemaal goede herinneringen aan de eerste keer dat we de film zagen. Onze grote liefde voor de originele film was een leidraad doorheen het hele proces.  Voor de serie besloten we het verhaal vanuit een andere invalshoek te vertellen" aldus Cara Speller, uitvoerend producent.Regisseur Miklos Weigert besluit: "Voor de echte fans zijn er heel wat verborgen knipogen naar het boek en de film. Ik ben benieuwd of de kijkers alle referenties zullen ontdekken!
Meer weten?
https://www.youtube.com/DisneyChannelBE
https://www.instagram.com/disneychannelvl/

 

Foto's?
Disney Channel