Het Bewaarboek voor tekeningen van Studio Maria & Mama Baas is dé oplossing voor de onophoudelijke stroom aan 'kunstwerkjes' die...

Proefkonijn gezocht: Het Bewaarboek voor tekeningen

Het Bewaarboek voor tekeningen van Studio Maria & Mama Baas is dé oplossing voor de onophoudelijke stroom aan 'kunstwerkjes' die jouw kind maakt op school of aan de keukentafel.


Na een tijdje is je koelkast te klein om alle tekeningen van je kind(eren) op te hangen, maar hun kunstwerkjes weggooien is zonde! Met 'Het bewaarboek voor tekeningen' bewaar je alle mooiste creaties op één plek. Zo heb je een mooi verzamelboek, voor nu en voor later! Bovendien bevat dit originele boek ook tal van leuke tekenopdrachtjes! Dit bewaarboek staat vol prachtige kaders die uitnodigen om te tekenen, schilderen en kleuren. Of plak er de allermooiste tekeningen in en bewaar ze voor later. Alle andere creaties mogen dan met een gerust hart stiekem toch richting prullenmand. :)

Zo maak je op een eenvoudige manier een mooi overzicht van een kindertijd vol tekeningen. Noteer titels en data, verbaas je over groeiend tekentalent en laat je kind antwoorden op inspirerende vragen. Je krijgt meteen een prachtig boek vol kinderkunst om in te kaderen.
 
Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor de allerleukste tekenopdrachtjes. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jouw mama/papa met al jouw 'kunstwerkjes' doet. Eén voor één bijhouden? Of durven ze verdwijnen? Reageren kan tot en met dinsdag 26 maart.
  
Het boek kost € 17,99.   


Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/het-bewaarboek-voor-tekeningen

Foto's?
Lannoo