Met de Mama Baas Weekplanner kun je per dag voor elk gezinslid de voornaamste to do's noteren en achteraan de planner vind je een scal...

Op naar een huishouden dat op rolletjes loopt!

Met de Mama Baas Weekplanner kun je per dag voor elk gezinslid de voornaamste to do's noteren en achteraan de planner vind je een scala aan stickers (met de meest voorkomende situaties) die je bij het gezinslid in kwestie kunt plakken. Zijn er dingen die je echt niet mag vergeten, dan is er nog een handig 'niet vergeten-vakje' waar je de belangrijkste zaken kunt opschrijven.

Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot. De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel.

Met slimme tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'geen stress meer dankzij de routineklok' heb je absoluut alles onder controle!Nieuw is de superdeluxe zomervakantieplanner: dankzij het slimme overzicht zie je meteen wie wanneer een kampje volgt, wanneer je (schoon-)ouders inspringen of wanneer jullie verlof nu ook alweer gepland is. Keihandig!

En als extraatje werd er ook een heuse aftelkalender voor Sinterklaas aan toegevoegd. Elke dag een leuke opdracht om samen af te tellen naar dé grote dag, 6 december! De vorige editie van deze weekplanner werd uitgetest door één van onze proefkonijntjes. Lees hun review hier
 

De nieuwe Mama Baas weekplanner is vanaf vorige week te koop voor € 15,99.


Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/mama-baas-weekplanner