Het is weer lente, een tijd om lekker buiten te zijn. Buitenspelen is heel belangrijk, maar steeds minder vanzelfsprekend. Daarom zet Little...

Little Tikes Play Big!

Het is weer lente, een tijd om lekker buiten te zijn. Buitenspelen is heel belangrijk, maar steeds minder vanzelfsprekend. Daarom zet Little Tikes zich dit jaar extra in voor buitenspelende kinderen. Het merk organiseert de komende maanden diverse activiteiten om de huidige speeltijdcrisis aan te pakken en om samen spelen te stimuleren. Bovendien bestaat Little Tikes dit jaar al 50 jaar, dus dat moet gevierd worden!

De jubileumcampagne met de naam PLAY BIG! omvat een gloednieuwe merkmissie, nieuw entertainment en wereldwijde evenementen waarbij ouders en kinderen SAMEN SPELEN. Little Tikes is niet van plan om het rustiger aan te doen in dit kroonjaar!

PLAY BIG! is het antwoord van Little Tikes op de 'speeltijdcrisis' en is ook de nieuwe oproep tot actie van het merk! De campagne viert de belangrijke relatie tussen ouder en kind, en stimuleert ouders en kinderen om ACTIEF te SPELEN en te ONTDEKKEN... SAMEN!Little Tikes zet zich samen met kinderen in voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Zij willen dat alle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen want spelen is belangrijk. Reden genoeg om dit in het verjaardagsjaar te versterken! Vanaf maart starten we met tal van PR-en influenceracties voor de 50ste verjaardag van het merk. Alles is te volgen op het YouTube kanaal van Little Tikes!

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die Little Tikes de komende maanden gepland heeft staan om samen spelen weer op de kaart te zetten! Little Tikes biedt namelijk niet alleen speelgoed maar ook ervaringen!
* maart - Influencer campagne: Little Tikes gaat samenwerken met verschillende influencers die buitenspelen even belangrijk vinden.
* april - Tike je Tuin acties: Little Tikes zal samenwerken met verschillende Belgische mediapartners om enkele gezinnen gelukkig te maken met een tuin van Little Tikes producten.
* mei - De grootste playdate ter wereld: Op 18 mei 2019 organiseert Little Tikes de grootste playdate ter wereld.  De naar verwachting druk bezochte evenementen in steden wereldwijd omvatten activiteiten voor kinderen en ouders om samen te spelen. Het Amerikaanse evenement vindt plaats in Zuid-Californië, maar ook in België zal er een Play Big! evenement plaatsvinden. Houd de Little Tikes Facebook pagina in de gaten voor updates.
* mei - Wie jarig is trakteert!: Ter ere van 50 jarig bestaan van Little Tikes is in de maand mei de Cozy Coupe € 50!
* zomer - Winkelactiviteiten: Little Tikes reist door het land en bezoekt belangrijke winkellocaties. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om te spelen door middel van activiteiten die ze samen kunnen doen. Hou de Little Tikes Facebook pagina in de gaten voor updates.Om de beste buitenspeelgarantie te bieden aan kids en hun ouders, geeft Little Tikes ook dit voorjaar aandacht aan verschillende van hun intussen alombekende focusproducten.
Zo kent iedereen ondertussen de Cozy Coupe, de schildpadzandbak, de makkelijk opbergbare grote glijbaan, de Anchors Away Piratenship Watertafel, de Fun Zone producten voor uren waterplezier in de tuin en nog zoveel meer.
 


Meer weten?

https://www.littletikes.com/

Foto's?
Little Tikes