L.O.L. Surprise! heeft een fantastische make-over gehad! De poppetjes uit de #Hairgoals Makeover serie hebben namelijk ECHT HAAR! Dat moeten...

Proefkonijn gezocht: L.O.L. Surprise! #Hairgoals Makeover serie

L.O.L. Surprise! heeft een fantastische make-over gehad! De poppetjes uit de #Hairgoals Makeover serie hebben namelijk ECHT HAAR! Dat moeten we uittesten!!!

Ben jij ook zo dol op verrassingen? Dan zul je versteld staan van de L.O.L. Surprise #Hairgoals serie! Van nieuwe verrassingen, tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Hairgoals serie draait helemaal om transformatie. De L.O.L. Surprise!  #Hairgoals poppen hebben ├ęcht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien.

Er zijn ook twee rare edition poppen met 'molded hair' en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang - ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.


De L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat! Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.Getest op kinderen zkt een proefkonijn om de #Hairgoals Makeover serie te ontdekken. Kan jij niet wachten om kennis te maken van je L.O.L. Surprise! popje? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel welk nieuw kapsel jij wel ziet zitten voor jezelf! Reageren kan tot en met dinsdag 12 februari.


Meer weten?
https://www.facebook.com/lolsurprise/
https://lolsurprise.mgae.com/

Foto's?
MGA