Floris, net 1 jaar, kreeg een pop-up speeltent mét ballen van Lidl. Zijn eigen ballenbad, wat zou de kleine Floris daarvan denken?

Overal balletjes!

Floris, net 1 jaar, kreeg een pop-up speeltent mét ballen van Lidl. Zijn eigen ballenbad, wat zou de kleine Floris daarvan denken?

"Floris speelt graag met ballen, maar een ballenbadje kende hij nog niet. Vooral de balletjes vindt hij heel interessant. Ze liggen boven in het ballenbad, maar ook beneden zijn er een paar. En zelfs in de verzorgingstas zitten er al! Ideaal voor tijdens een uitstapje."

Kleine held Floris moest toch even wennen aan deze nieuwe speelzone. "Alleen in het badje zitten, was in het begin een beetje eng. Nu, een paar weken later, vindt hij het leuker, omdat hij nu echt door heeft dat hij er ook weer zelf uit kan. Eergisteren ging hij er zelf in zitten. En maar zwaaien met die armpjes, alle balletjes bewogen. Vanuit het tentje kan hij mama nog in het oog houden.""Het tentje is flexibel en licht. Je kan het dus snel oppakken of er even tegen duwen met de stofzuiger. Het is niet zo heel groot, dus het kan op de kinderkamer staan als je het beneden even uit de weg wil hebben. De goede hoeveelheid balletjes passen goed in de kinderhand en zijn niet te klein. Ze zijn ook lekker zacht. Niet zo duur en toch heel leuk!"
Productinformatie:
* inclusief transporttas voor de tent en net voor de ballen
* allround uitzicht door gaasvenster
* ingang met roll-up gordijn en klittenbanksluiting voor bevestiging
* open dakconstructie voor eenvoudig vullen
* gemakkelijk mee te nemen en bewaren

Meer weten?
https://www.lidl-shop.be/nl-BE/PLAYTIVE-JUNIOR-Speeltent-met-ballen-blauw-groen/p100242146002