Ga de strijd aan met je tegenspelers in Catch Match, een kleurrijk en razendsnel kaartspel. Draai een kaart, vind de match in kleur, vorm o...

Proefkonijn gezocht: Catch Match

Ga de strijd aan met je tegenspelers in Catch Match, een kleurrijk en razendsnel kaartspel. Draai een kaart, vind de match in kleur, vorm of aantal en grijp de kameleon! Koninklijke Jumbo stelt je observatievermogen, geheugen en reactievermogen op de proef. Het komisch knijpfiguurtje geeft een leuke twist aan het spel.


Met Catch Match draai je kaarten die je zo snel mogelijk met elkaar moet matchen. Degene die als eerste in het bijgeleverde hilarische figuurtje knijpt en de juiste match noemt, krijgt de kaarten. Blijf goed opletten, wees snel en win met dit grappige familiekaartspellen.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn met een knotsgekke familie om dit spel uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wanneer jij knotsgek bent. Reageren kan tot en met dinsdag 5 maart.
Catch Match is nu verkrijgbaar bij alle grote speelgoedwinkels en Bol.com voor € 10,99.


Meer weten?
www.jumbo.eu
www.facebook.com/koninklijkejumbo
https://www.youtube.com/user/KoninklijkeJumbo

Foto's?
Jumbo