Juf Natalie ging aan de slag met My first tractor set van SmartMax. Dat deed ze niet alleen. Ze kreeg de hulp van haar klasje met 7 jonge ki...

Magnetisch en verrassend

Juf Natalie ging aan de slag met My first tractor set van SmartMax. Dat deed ze niet alleen. Ze kreeg de hulp van haar klasje met 7 jonge kinderen met Autisme Spectrum Stoornis. Een uitdaging of motorisch gebied! My first tractor set is winnaar Speelgoed van het Jaar in België, maar garanderen de dieren, tractor en aanhangwagens ook speelplezier in dit bijzondere klasje?

"Ik kende SmartMax (we hebben een basispakket in de klas), maar First Tractor Set kende ik nog niet. Toen ik de doos opende, had ik verwacht dat het kleinere blokken
zouden zijn, dus de grootte verraste me zeer aangenaam. Wat ik meteen dacht, is dat
mijn kids in de klas het geweldig zouden vinden, omdat ze ook op grof- en fijn-motorisch
gebied nog een weg hebben te gaan. Ik was ook verrast door de kleuren. Fel, maar toch
duidelijk en niet storend. Net zoals ik SmartMax ken
", vertelt juf Natalie.De dieren, tractor en aanhangwagen bestaan uit 2 magnetische deeltjes: mix en match voor de gekste creaties! Met de My First-collectie van SmartMax kan je ontdekken hoe magneten werken. In deze set zit alles om een leuke tractor met diertjes te bouwen. Die hoeven er trouwens niet zo gewoon uit te zien, want alle onderdelen kan je met elkaar verbinden. Met een beetje creativiteit maak je zo de gekste combinaties!
"Toen ik me kandidaat stelde voor dit pakket wist ik dat dit sowieso goed zou zijn, dus
mijn verwachtingen waren wel hoog. Maar ze werden gelukkig ook ingelost.
Zelf vind ik één van de troeven het grappige effect van de paarden die je langer kan
maken. Dat hadden mijn kinderen meteen door, het was hilarisch.
""Een andere troef vind ik dat het een pakket is dat past op de andere pakketten van
SmartMax, in mijn geval een basispakket. Zo zitten er plots in onze speelgoedbak
SmartMax heel wat meer mogelijkheden.
"


Alle onderdeeltjes klikken heel eenvoudig in elkaar dankzij de magnetische staafjes en metalen balletjes. Deze bouwset voor de allerkleinsten bevat 22 onderdelen: magnetische staafjes, metalen balletjes, 1 boer, 2 paarden in 2 delen, 1 aanhangwagen in 2 delen en hekjes.

 
"Wat ik dacht, is dat het bruine hek ook magnetisch is. Dat is niet het geval en dat is
jammer. Ik vind dat het bij dergelijk speelgoed alles of niks moet zijn. Kies in dit geval
duidelijk voor ‘alles magnetisch’, lijk me een goede optiek.
"


My first tractor set van SmartMax in 5 woorden? "Magnetisch, verrassend, grappig, rollenspel, constructief. Ik zou dit product aanraden, omdat ik gezien heb hoe mijn 7 jonge ASS’ers er verrassend goed mee spelen."


De set kost € 24,99.


Meer weten?
https://shop.smartmax.eu/my-first-tractor-set?___store=smx_nl