Nand stortte zich op het racen met Slammin' Racers. " Het product was bij ons thuis niet gekend van voorheen. Nadat we te horen kre...

Groot, stoer en amusant

Nand stortte zich op het racen met Slammin' Racers. "Het product was bij ons thuis niet gekend van voorheen. Nadat we te horen kregen dat we in aanmerking kwamen om proefkonijn te zijn, zijn we wat informatie beginnen opzoeken." Wat zouden ze vinden van de stoere racewagens?


De Slammin’ Racers lijn bestaat uit drie verschillende producten: de losse racewagens, de Slammin’ Racers Stunt Jump en de Slammin’ Racers Scrapyard Derby. We stuurden Nand een Scrapyard De
rby op om uit te testen. 


 
"Ons eerste gedacht? Dat ziet er héél plezant uit voor een stoere 3 jarige kerel. Leuke aantrekkelijke verpakking met foto’s en een wagen die op de doos gemonteerd stond die onmiddellijk de aandacht trok van onze peuter.
De verpakking sprong onmiddellijk in het oog bij onze zoon en lokte meteen interesse uit", vertelt mama Greet.
De Slammin' Racers racewagens bevatten een grote stevige ramknop, ontworpen voor het actieve kind. Klaar voor de start... af! Met elke ram op de knop vliegt je racewagen ver weg. Ram, sla en stort je in de actie met Slammin' Racers! Stort je op het racen met Slammin' Racers! Deze auto's met slagkracht schieten meer dan 5 meter vooruit per slag. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je kleintje altijd klaar is om te racen."De wagen die lawaai maakt en automatisch (een behoorlijke afstand) vooruit rijdt/stuntjes doet vindt hij fantastisch. Let wel op als je geverfde plinten/deuren in de buurt hebt, de wagen kan behoorlijk hard botsen, waardoor je eventueel wel wat lakschade kan hebben. Wij hebben preventief een plaid gelegd, zodat we wagen telkens zacht kon landen. De grootte van de onderdelen zijn ideaal voor de leeftijd die vermeld staat op de doos.
Het spelmateriaal is stevig en kan tegen een stootje. De racewagen botst wel vrij frequent of draait wel eens ondersteboven. Het is wel vrij groot, niet echt ideaal dus om mee te nemen als spelmateriaal al je ergens op uitstap gaat/op reis gaat.
"
"Kinderen kunnen alleen met het materiaal aan de slag. Als kinderen de basiskit leuk vinden, kan deze aangevuld worden met extra wagentjes. Je hoeft dus niet onmiddellijk te investeren in een groot pakket om kennis te maken met het product. Het stapelen van de tonnen/banden stimuleert de fijne motoriek bij kinderen. Het leert hen nadenken hoe ze de torens/constructies in evenwicht kunnen bouwen.
"Op Youtube filmpjes is te zien dat de wagentjes in actie treden wanneer ze door een andere wagen worden aangetikt op de druksensor. In de kit zit standaard 1 wagentje. Onze tip aan Slammin' Racers? Een 2 de voertuig in de basiskit zou leuk meegenomen zijn."De Slammin’ Racers Scrapyard Derby in vijf woorden? "Groot, stoer, amusant, kleurrijk én stevig. Voor kindjes die van snelle wagens houden is dit leuk en duurzaam spelmateriaal die we zeker zouden aanraden. De prijs is niet zo goedkoop, maar het spelmateriaal is vervaardigd uit kwalitatief materiaal, wat de prijs correct kan verklaren."De Slammin' Racers Scrapyard Derby is te koop voor € 49,99.Meer weten?
https://www.littletikes.nl/