Heel even in bad, dat lukt hier nooit. De meisjes vinden het heerlijk om samen in bad te zitten tot ze helemaal 'verschrompeld' zijn...

Uren in bad

Heel even in bad, dat lukt hier nooit. De meisjes vinden het heerlijk om samen in bad te zitten tot ze helemaal 'verschrompeld' zijn. We hebben een hele collectie badparels en bruisballen.

Als het een Rituals bruisbal is, dan is het feest! Want het badwater bruist en kleurt helemaal roze. De bloemblaadjes drijven in het water en worden één voor één opgevangen, dan worden ze in een potje gestopt en weer vrijgelaten, en opnieuw, en opnieuw, en opnieuw, ... En misschien nog wel het allerleukst: de meisjes én de badkamer ruiken naar roze roosjes. Je kan de geur wat vergelijken met de geur van snoepjes. Zalig! 

TIP: Haal de bruisbal enkel boven als je héél véél tijd hebt en nergens meer naartoe moet. Want geloof me, je krijgt je kinderen onmogelijk nog uit dat water. 

Met dezelfde snoepjesgeur vind je ook een Holi Body Scrub en Shower Flower. Heerlijke producten!


Rituals heeft ook een uitgebreide baby-collectie, maar daar zijn onze meisjes nu echt te groot voor! Baby hair, body lotion, body wash, room & linen mist, bath oil, massage oil, tummy cream, ... 

Zoek je nog een super last minute geschenkje voor je neefje of nichtje? Wil je nog een kleinigheidje kopen om bij de nieuwjaarsbrief te geven? Heb je nog een beetje budget (€ 5 voor de bruisbal) over voor een kleinigheidje voor je metekindje? Geef eens iets anders. Een keer geen speelgoed of snoep. Kies voor een verzorgingsproduct van Rituals. Of verdien je zelf nog een cadeautje (uiteraard!)? Stap dan zo snel mogelijk een Rituals winkel bij je in de buurt binnen.


Meer weten?
https://www.rituals.com/nl-be