Petit Bateau gooit het over een andere boeg. De streepjestrui, die doorgaans door matrozen werd gedragen, legt al meer dan een eeuw een ‘ges...

De streepjestrui in een nieuw jasje

Petit Bateau gooit het over een andere boeg. De streepjestrui, die doorgaans door matrozen werd gedragen, legt al meer dan een eeuw een ‘gestreepte’ stempel op de mode met een zekere elegantie. Petit Bateau heeft besloten om in januari 2019 samen met haar fans in 8 landen dit iconische kledingstuk in een nieuw jasje te steken!

Petit Bateau is altijd al creatief geweest met strepen, tot groot genoegen van liefhebbers van streepjestruien, jong of oud. In januari krijgen ze de kans om hun eigen droomtrui te ontwerpen met de verplichte blauwe strepen als uitgangspunt!

Van 3 tot 29 januari worden internetgebruikers in 8 landen (Frankrijk, Duitsland, Spanje, België, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en Japan) uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd “De streepjestrui van morgen ontwerpen” door hun virtuele penseel in de 7 kleuren van het uitgebreide seizoenspalet te dompelen.

Vooruitzicht voor de 3 winnaars: een bedrag van € 3000 + tegoedbon van € 1000 van Petit Bateau. Ze worden ook uitgenodigd om kennis te maken met de ontwerpteams en om deel te nemen aan een workshop in de historische ateliers van het merk in Troyes, zodat ze zelf kunnen zien hoe hun streepjestrui tot leven komt!Meer weten?
https://marinestijl.petit-bateau.nl/

Foto's?
Petit Bateau