Al een dikke week kan je naar de nieuwe Maya film 'De Honingspelen' gaan kijken in de bioscoop. Al meer dan 2 miljoen bezoekers were...

'De Honingspelen'

Al een dikke week kan je naar de nieuwe Maya film 'De Honingspelen' gaan kijken in de bioscoop. Al meer dan 2 miljoen bezoekers wereldwijd gingen je voor. De film is al te zien in Polen, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Australië en vele andere landen.

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Naast Free Souffriau als Maya en Thomas van Goethem als Willy, kruipt heel wat bekend volk in de huid van een insectenvriendje! Gert Verhulst & James Cooke zijn de mieren Eddie & Freddie. Ruth Beeckmans is Spinder de spin, Kürt Rogiers speelt de bij Bijzonder, Jani Kazaltzis leeft zich uit als Freek de kakkerlak, Gilda De Bal is Keizerin,Stefaan Degand speelt de bedwants Bertrand, Nora Gharib is Violet de bij, Bob Selderslaghs Flip de sprinkhaan, Mieke Laureys is Tekla de spin, Anke Helsen de Koningin, Tijl Dauwe is Kruipie de bij en Bart Van Leemputten is Mantis, een bidsprinkhaan.




Meer weten?
www.mayafilm.be

Foto's?
Studio 100