Nog op zoek naar een last minute geschenk voor een poppenmama of -papa? Wedden dat ze in de wolken zullen zijn van de BABY born® op afstand...

Scooter voor BABY born®

Nog op zoek naar een last minute geschenk voor een poppenmama of -papa? Wedden dat ze in de wolken zullen zijn van de BABY born® op afstand bestuurbare stadsscooter?

Lore is de liefste poppenmama die ik ken. Haar uitzet is al erg uitgebreid: keukentje om te koken voor haar popjes, eetstoel, maxi-cosi, fietsje, fietsstoeltje, stapelbed, logeerbedje, ... Wat nog ontbrak? Een scooter! 

Op afstand bestuurbare auto's, trucks, helicopters, vrachtwagens en drones zagen we al in speelgoedboekjes, maar een op afstand bestuurbare scooter voor je pop? Dat zagen we nog niet. Toen dit pakje van BABY born® geleverd werd, was er geen ontsnappen aan. Deze scooter mocht niet weggegeven worden via een oproep. Lore stond erop om de scooter zelf te testen. En dat deed ze. Niet alleen natuurlijk, alle poppen wilden er mee rijden. 


Het design is ontzettend leuk. Een leuke roze vespa met oog voor details: windscherm, bagagerekje, pinkers, zadel dat omhoog kan, ... Het popje zit meteen goed. De handjes in de handvaten en ze kan vertrekken. De afstandbediening werkt heel eenvoudig: 2 knoppen. Eén knop voor vooruit en achteruit. Omhoog duwen = vooruit, omlaag duwen = achteruit. En één knop voor links en rechts. Links duwen = links, rechts duwen = rechts rijden. 


Je hebt wel wat batterijen nodig voor dit leuke speelgoed: 2 AAA in de afstandsbediening en 4 AA in de scooter zelf. Wij gebruiken hiervoor heroplaadbare batterijen.

Ook leuk zijn de bijgeleverde stickertjes. Zo kan je de scooter helemaal personaliseren. Er zitten lettertjes bij om je eigen naam erop te kleven en leuke smileys, konijntjes, tekstballonnetjes, ...


Maar het allerleukst van al is natuurlijk dat je pop door de kamer scheurt met deze coole scooter. Vooruit, achteruit, links en rechts. De pinkers gaan echt branden als je links of rechtsaf draait. Super cool. En de pop blijft stevig zitten. 
De adviesprijs voor BABY born® op afstand bestuurbare stadsscooter bedraagt € 49,99.


Meer weten?
https://www.baby-born.com/nl/