De kerstvakantie is volop bezig, maar gezellig samen met je kroost dollen in de sneeuw zal er dit jaar wellicht niet inzitten. Geen nood, ee...

Gloednieuw speelparadijs voor kleine avonturiers

De kerstvakantie is volop bezig, maar gezellig samen met je kroost dollen in de sneeuw zal er dit jaar wellicht niet inzitten. Geen nood, een bezoek aan dit nieuw indoor speelwalhalla houdt je kinderen ook tijdens een weinig winterse kerstvakantie zoet (of toch voor even).


Op zaterdag 22 december opende een gloednieuwe binnenspeeltuin: Speel. (lees speelpunt), een avontuurlijke indoor speelbeleving voor jonge ontdekkingsreizigers tot en met 12 jaar.


 
Speel. wil kinderen motiveren om terug écht te gaan spelen. In de kleurrijke ruimte kunnen de kleine bezoekers zich uitleven op de spectaculaire glijbanen en in de kooien. Voor speelvogels vanaf 18 maanden tot en met 3 jaar is er een kleurrijke  PLAYMOBIL® 1.2.3 speelhoek voorzien, vierjarigen en ouder(s) kunnen hun fantasie kwijt in de knotsgekke PLAYMOBIL® speelwereld.
Binnenspeeltuinen waar je niet buitenkomt als een stresskonijn door gillende kinderen? Jaaa, ze bestaan! Terwijl kinderen van het éne in het andere avontuur tuimelen, kunnen ouders genieten van een lekkere spaghetti of huisbereide pannenkoeken en een drankje. Mét goede WIFI!
PRAKTISCH
OPENINGSUREN SCHOOLWEKEN
Woensdag: 12 - 18 uur
Vrijdag: 15u30u - 19 uur
Zaterdag - zondag: 10 - 19 uur

OPENINGSUREN VAKANTIES
Maandag - vrijdag : 11 - 19 uur
Zaterdag - zondag: 10 - 19 uur

PRIJZEN
* kinderen < 2 jaar: gratis
* kinderen 2-15 jaar: € 9,90
* volwassenen (+16 jaar): gratis
* familiepas 5+1 gratis: € 49,50


ADRES
Bekaertstraat 4
8550 Zwevegem
Meer weten?

www.speelpunt.be 

Foto's?
©JurgendeWitte