Wij startten onze kerstvakantie vorige zaterdag samen met de Kerstman in Hard Rock Cafe Antwerp. We waren uitgenodigd voor een écht Santa B...

Santa's helper in Hard Rock Cafe

Wij startten onze kerstvakantie vorige zaterdag samen met de Kerstman in Hard Rock Cafe Antwerp. We waren uitgenodigd voor een écht Santa Breakfast op de Groenplaats in Antwerpen.


Ik moet iets bekennen. Ik ben nog nooit in Hard Rock Cafe Antwerp geweest. Echt. En ik had nu ook niet verwacht om er direct met de kindjes naartoe te gaan. Maar hé kijk... Op zaterdag zetten wij onze gezellige kerstvakantie alvast in... in Hard Rock Cafe Antwerp! Op nog geen halfuurtje fietsen van bij ons thuis.


We werden er ontzettend vriendelijk ontvangen. In het Engels. De meisjes keken raar op, ze verstonden er niks van. En ik schoof papa stiekem wat naar voren om het (Engelse) woord te voeren. De meisjes kregen een kaartje: zij waren de kleine hulpjes van de Kerstman.


Boven werden we ontvangen door een ander hulpje van de Kerstman. De voertaal was Engels/Nederlands. Alle kinderen werden betrokken bij de uitgebreide animatie. Het hulpje én het voltallige personeel was ontzettend vriendelijk, en niet onbelangrijk ook heel erg kindvriendelijk.Het ontbijtbuffet was erg uitgebreid: allerlei sapjes, eieren, worstjes, koffiekoekjes, flensjes, fruit, taart, pistolets, warme dranken, confituren, choco, ... Je mocht nemen zoveel je wou. Er werd voortdurend aangevuld.
Na het eten genoten de meisjes van de uitgebreide animatie. We maakten kennis met de Kerstman. Die nam uitgebreid de tijd voor een gezellige babbel en een leuke foto. Ze lieten zich schminken in een regenboogpoes én een kerst-minion. Elien knutselde een kerstmannetje voor de photobooth, Lore bakje (en smulde) zelf kerstkoekjes.


Het Santa Breakfast was een echte aanrader! Misschien vind je me voortaan af en toe wel eens in een Hard Rock Cafe, mét kindjes. Wie had dat gedacht!

We moeten trouwens niet wachten tot de Kerstman terugkomt. Hard Rock Cafe Antwerp organiseert regelmatig leuke kindvriendelijke activiteiten: Feestmaaltijd Thanksgiving, Ontbijt met Sinterklaas, ...

Santa Breakfast: kids entertainment en lekker eten gegarandeerd! Het ontbijt mét entertainment kost € 17,95 voor volwassenen, € 10,95 voor kinderen van 10 jaar en jonger en kinderen jonger dan 3 jaar eten gratis.


Meer weten?
https://www.hardrock.com/cafes/antwerp/nl/