Boom Boom Balloon, een knaller van een familiespel! Ga de uitdaging aan in het knallende familiespel Boom Boom Balloon om te bewijzen dat je...

Proefkonijn gezocht: Boom boom balloon

Boom Boom Balloon, een knaller van een familiespel! Ga de uitdaging aan in het knallende familiespel Boom Boom Balloon om te bewijzen dat je stalen zenuwen hebt. De bedoeling van het spel is om de ballon niƩt te doen knappen. Van zodra je de houder in elkaar hebt gestoken en de ballon hebt opgeblazen, kan het spel van start gaan.

Alles is afhankelijk van je worp met de dobbelsteen. Gooi je een hoog aantal ogen, dan mag je al een schietgebedje doen want de dobbelsteen bepaalt namelijk hoeveel pinnetjes je dieper in de ballon moet duwen… De spanning stijgt pas echt wanneer de prikkertjes dieper en dieper in de ballon zitten en de ballon extreme vormen begint aan te nemen. Nog even en dan...Boom!


Geeft jouw prikker het laatste zetje waardoor de ballon in stukken vliegt? Dan verlies jij het spel. Boom Boom Balloon zorgt voor een heuse knalfuif!
Verknal het niet!

De verkoopadviesprijs bedraagt €15,99.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor een knallend eindejaar. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel hoe jij voor een knallend eindejaar zal zorgen. Reageren kan tot en met dinsdag 18 december. 
Foto's?
Identity Games


Meer weten?
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/boom-boom-balloon