Proefkonijn N. kreeg van ons De BABY born® Regendouche! " Een douche voor Pop. En niet zo maar een douche... een regendouche, net als w...

Een douche, net als wij

Proefkonijn N. kreeg van ons De BABY born® Regendouche! "Een douche voor Pop. En niet zo maar een douche... een regendouche, net als wij."

"Papa zette de douche in elkaar. In de doos zaten enkele losse stukken voor de douchedeuren, het onderstuk en een bakje voor het water.  Dit bleek niet zo eenvoudig (de deuren sluiten niet mooi aan), maar gelukkig is papa wat handig, zodat er snel gespeeld kon worden. De douche heeft batterijen nodig (4x AA). Deze zijn inbegrepen, maar eigenlijk te zwak (ontladen?) om de douche te deftig laten werken."

"Pop werd uitgekleed en in de douche gestopt. Aan de douchedeuren is een hanger voor de handdoek voorzien. Ook is een soort haak voorzien in de douche zodat je een pop kan ‘ophangen’ en je deze niet hoeft vast te houden tijdens de douche. Mama vulde het reservoir met water en (probeerde) dit in de bodem van de douche te steken. Dit gaat helaas helemaal niet handig, waardoor alles al snel vol lag met water. N. vond het knoeien met water super leuk, maar uit de douche kwam jammer genoeg geen water.  Bij de 2de (zeer voorzichtige) poging, ging het iets beter en bleef er meer water in het reservoir. (Bij het inschuiven klemt het reservoir, waardoor je kracht moet zetten om het er goed in te krijgen, maar dan klotst natuurlijk het water eruit) N. draaide aan de knop en... er gebeurde niets! 😔  Papa werd erbij geroepen en na wat extra pogingen (water bijvullen-oppompen van het water met de douchekop-nieuwe batterijen-...), lukte het eindelijk!"
"Na een heerlijke douche (lees: triestige druppels water uit de douchekop), werd Pop goed afgedroogd met de bijgevoegde handdoek. Sindsdien hebben we nog verschillende keren geprobeerd om Pop in de douche te zetten en ondertussen lukt het redelijk, maar een succesnummer is het niet. Gelukkig hebben we aan N. een rustige en geduldige poppenmama, maar alleen spelen met Pop en de douche zit er niet in."

"De plastic douchedeuren voelen zeer fragiel aan en sluiten zeer moeilijk, zelfs voor een volwassene. Het plaatsen van het waterreservoir -zonder de hele ruimte onder het water te smossen- in de douche is al helemaal onmogelijk voor een kind. Eens het reservoir geplaatst is (zo gevuld als mogelijk) en de knop omgedraaid word, druppelt de douche eerder dan hij stroomt...""Conclusie...een leuk idee en concept voor poppenmama’s, maar zeer slecht uitgevoerd.
Gebruik van zwakke materialen (douchedeuren), onhandig uitgevoerd (waterreservoir) en van ondermaatse kwaliteit (douchekop en batterijen). Bedroevende prijs/kwaliteit van een goed merk (Baby Born). Een aanrader is het dus jammer genoeg niet 😞
"

De adviesverkoopprijs van de BABY born® Regendouche bedraagt €49,95.


Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/baby-born/speelthemas/badkamer/