De OXELO kinderstep is ontworpen voor kinderen van 2 tot 4 jaar die niet kunnen wachten om te vertrekken met de step. Enora is er zo eentje....

Eindeloos stepplezier

De OXELO kinderstep is ontworpen voor kinderen van 2 tot 4 jaar die niet kunnen wachten om te vertrekken met de step. Enora is er zo eentje. De step van grote zus is verboden terrein voor haar. Dankzij Getest op kinderen én Decathlon heeft Enora nu haar eigen OXELO step.

"Wat was mijn nichtje Enora (4 jaar) blij toen ik vertelde dat zij een nieuwe step mocht uittesten. Haar oogjes glinsterden van zodra ze het zag, want voortaan geen ruzie en getrek meer met de grote zus, deze laatste gaf immers steeds de reden 'jij bent veel te klein om met mijn step te rijden'. (En dat was misschien ook wel zo, want het evenwicht bewaren en het sturen lukte niet zo goed). Dat probleem is nu van de baan, want voortaan heeft Enora haar eigen step", vertelt Wendy.


De OXELO kinderstep van Decathlon is leuk en intuïtief dankzij het unieke stuursysteem. De B1 is de eerste step die het leerproces bevordert, sturen vereenvoudigt en de psychomotorische ontwikkeling van kinderen vanaf 2 jaar ondersteunt. 

"De step is eenvoudig in elkaar te zetten en het stuur is makkelijk in de hoogte verstelbaar (je hebt bv. geen extra schroevendraaier of dergelijke nodig). De step is klein en licht (maar toch nog steeds kwaliteitsvol), ideaal voor kleine kindjes. Wat ook een pluspunt is dat je het
makkelijk kan meenemen in de auto (bv. als je op vakantie gaat of een uitstapje hebt
gepland), daar het via een simpele klik gedemonteerd kan worden. Wat leuk is voor de
kinderen is dat je de step kan personaliseren, met een schaal in kleur naar keuze. Zo kunnen zo hun favoriet kleurtje zélf kiezen.
""Enora vindt het steppen zeer leuk, en vindt het ook veel makkelijker dan haar pogingen met de step van haar grote zus. Ze vindt en houdt makkelijker haar evenwicht, en dat bevordert uiteraard de vlotheid van het steppen. De grote wieltjes rijden soepel, en ook het sturen lukt goed.""Zou ik de step aanraden? Ik vind het dé ideale allereerste step om kleinere kindjes (2-3 jaar) te helpen hun evenwicht te zoeken en te bewaren. Ook iets grotere kindjes - zoals Enora – die een step met 2 wielen nog wat te eng vinden, hebben er nog zeker plezier aan! Hoewel de step ontworpen is voor kinderen van 2 tot 4 jaar, ben ik ervan overtuigd dat ook oudere kindjes er nog wat stepplezier aan kunnen beleven. De prijs/kwaliteit zit voor de step zeker goed.""Kort samengevat? Leuk, personaliseerbaar, eenvoudig, praktisch, goede prijs/kwaliteit, en eindeloos stepplezier!"De adviesprijs van deze step is € 18.


Meer weten?
https://www.decathlon.be/nl/p/naked-frame-van-de-kinderstep-b1/_/R-p-15620?mc=8338477&c=ZWART