De Sint was nog niet goed en wel weer naar Spanje vertrokken of de kerstboom en de kerstman namen zijn plaats al in. De gezelligste tijd van...

Cadeautjestijd met VTech

De Sint was nog niet goed en wel weer naar Spanje vertrokken of de kerstboom en de kerstman namen zijn plaats al in. De gezelligste tijd van het jaar komt eraan. Samen met familie en vrienden tijd doorbrengen, gezelligheid, lekker eten en misschien wel een kadootje hier of daar. Nog tips nodig voor je lijstje? Vtech helpt!


KidiCom MAX
Soms komt de hulp uit onverwachte hoek. Dit keer kan KidiCom MAX zomaar die match made in heaven zijn. Een stoere gadget in roze of blauw, voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een wannahave vanwege zijn voorkomen, deze handzame alleskunner. Eentje die zijn prestaties waarmaakt, het is een maatje om spelend te leren. Dat is precies wat VTech alle kinderen gunt: soepeltjes wijzer worden en onderweg vooral plezier in leren ontdekken. De KidiCom MAX is wat je noemt een portable leerplatform, speciaal ontwikkeld voor leergierige kinderen en eenvoudig in gebruik. Zelfs voor kleintjes die nog niet zo goed kunnen lezen en schrijven. Met de KidiCom MAX begint hun ontdekkingsreis en zetten ze hun eerste stappen op het internet.

prijs? € 99,95
meer weten? https://youtu.be/nSaY3aMb28k
                 


Little Love - Zoë gaat op het potje
Om met terugwerkende kracht af te geven op het saaie speelgoed uit onze kindertijd gaat te ver. Maar wat hádden we haar dolgraag zelf gehad: Little Love - Zoë gaat op het potje! Een poppenmeisje, een echt babykind! Waarmee zowel minimama’s als -papa’s (3 tot 8 jaar) van nu eindeloos kunnen tutten, pronken en pamperen. Alhoewel… dat laatste dan weer niet, Zoë staat namelijk op de drempel van zindelijkheid. Ze oefent en oefent, op het potje.
prijs?
€ 54,95
meer weten? https://youtu.be/whturllBhNY


Kidi Lightshow Party
Martin Garrix, Armin van Buuren en Hardwell kunnen wel inpakken. Voor het mooiste feestje hoeven party-animals van 6 tot 12 jaar niet naar Ibiza, ze bouwen het gewoon thuis! De Kidi Lightshow Party biedt ze alle equipment die ze nodig hebben en gaat wel even een paar stappen verder dan de oude discobol. De Kidi Lightshow Party is een draagbare 9-in-1 Bluetooth speaker. Makkelijk van locatie naar locatie te vervoeren, de feestmaker is voorzien van een handvat. Maar de échte verrassing is vele malen indrukwekkender!

prijs? € 39,95
meer weten? https://youtu.be/Is3rB27fPNI


Storio Max XL 2.0
Ouders van nu hebben gewoon vette pech. De online-wereld biedt zoveel uitdaging, geen koter laat zich daarvan weghouden. Om te voorkomen dat strijd om de tablet een 24-uurs battle wordt thuis, ontwikkelde VTech Storio Max. In no-time groeide deze multimediatablet uit tot een succesnummer. Nu komt er een nieuwe versie, een maatje groter dan de vorige: Storio MAX XL 2.0. Voorzien van een 7 inch HD multitouch megascherm, eentje waarop spelletjes, filmpjes, tekeningen en foto’s nóg beter tot hun recht komen. Bepaald geen kinderachtige upgrade!

prijs? € 149,95
meer weten? https://youtu.be/enjvAHoATqU


Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn
Pure fantasie levert verrukkelijk spel op. Maar met een snufje prikkelende magie erbij kun je als vier-plusser pas écht uit de voeten. Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn verenigt fantasie en magie. Het moet vreemd lopen wil dit kleurrijke typetje niet tot favoriet van je kind uitgroeien! Met de magische kwast en het kleurenpallet kan het make-uppen beginnen en is het kleine moeite om Mila kleur op haar ogen, haar hoorn en haar vleugels te geven. Geen geklieder maar toverkunst! Aanraking met de magische kwast laat Mila van kleur verschieten. Letterlijk welteverstaan: Mila geeft licht, weet wat shinen is.
prijs?
€ 59,95
meer weten? https://youtu.be/JKtroZ7s5-kFoto's?
vtechMeer weten?
http://www.vtechnl.com
http://www.facebook.com/vtechspeelgoed