Als modebewuste jonge mama stond Julie Vets uit Antwerpen (Deurne) ervan versteld dat er geen mooie fluohesjes te vinden waren voor zichzelf...

Proefkonijn gezocht: gofluo

Als modebewuste jonge mama stond Julie Vets uit Antwerpen (Deurne) ervan versteld dat er geen mooie fluohesjes te vinden waren voor zichzelf en haar gezin. Zo kwam ze op het idee om fluohesjes op de markt te brengen die wél gezien mogen worden!

Na het ontwikkelen van prototypes, kleur- en printstalen, het zoeken naar de juiste stoffen en details werden de afgewerkte stuks aan verschillende onderzoeken onderworpen om de veiligheid te kunnen garanderen. Twee jaar later was gofluo een feit. Origineel, functioneel en volledig goedgekeurd volgens Europese normen (EN1150)!


De collectie bestaat uit eigentijdse, urban geïnspireerde ontwerpen die niet alleen veilig maar ook esthetisch verantwoord zijn. Alle hesjes zijn zorgvuldig en doordacht ontworpen. Gofluo gebruikt aangename, waterafstotende & sneldrogende stoffen, frisse fluo kleuren, verrassende combinaties en handige sluitingen zonder velcro zodat je kleding en sjaals niet worden beschadigd. Daarnaast bevat de collectie ook bijpassende rugzakhoezen. Elk stuk komt in een leuke, herbruikbare verpakking inclusief reflecterende sleutelhanger die je bijvoorbeeld aan je boekentas kan bevestigen. Bovendien heb je een ruime keuze uit verschillende maten.Gofluo richt zich met haar ontwerpen ook specifiek op kinderen & tieners die moeilijk te overtuigen zijn een fluohesje te dragen. “Wij hopen weggebruikers aan te zetten zich op een veilige en modebewuste manier te verplaatsen in het verkeer. Zien en gezien worden, luidt de boodschap!” , aldus Julie Vets.Julie Vets (31) deed de voorbije 10 jaar vooral ervaring op als ontwerper en ontwikkelaar voor verschillende bekende Belgische modebedrijven. Samen met haar man Joris vormt ze een sterk creatief team met als grootste bron van inspiratie hun 3 kinderen. Het gezin woont aan de rand van de bruisende modestad Antwerpen, waar creativiteit nooit ver weg is en veiligheid elke dag opnieuw van groot belang is.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat wil gezien worden. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom jij wil opvallen in het verkeer. Reageren kan tot en met dinsdag 11 december.    

Meer weten?

https://www.gofluo.com

Foto's?
gofluo