De regenachtige dagen ook zo moe? Geen inspiratie om je kinderen te entertainen op zondag? Disney Channel heeft de ideale oplossing! Morge...

'Miraculous'-marathonuitzending

De regenachtige dagen ook zo moe? Geen inspiratie om je kinderen te entertainen op zondag? Disney Channel heeft de ideale oplossing! Morgen zondag 16 december neemt hoofdpersonage Ladybug Disney Channel over met een speciale marathon voor haar fans en dit allemaal in het 'Miraculous'-thema. Het uitgelezen moment voor ouders voor wat qualitytime met de kinderen.


Op zondag 16 december vanaf 8u30 neemt Ladybug Disney Channel volledig over voor een 'Miraculous'-zondag. Op deze speciale dag deelt Ladybug haar favoriete afleveringen met ons en zal er een heuse kerstspecial te zien zijn. Deze marathon is het ideale moment om ouders en kinderen te entertainen en om gezellig samen naar Disney Channel te kijken. Zowel meisjes als jongens zullen zich amuseren! Ladybug is een stoere heldin, een rolmodel voor meisjes, en Cat Noir spreekt de jongens erg aan. Fans kunnen de afleveringen ontdekken in een speciaal decor: ├ęchte beelden gemixt met 3D-technieken! Een ware primeur voor Disney Channel. Ladybug biedt een ├ęchte ervaring aan en zal de fans rechtstreeks kunnen aanspreken.De serie speelt zich af in het hedendaagse Parijs. Ladybug (Marinette) en Cat Noir (Adrien) vechten samen tegen de slechterik Hawk Moth die hun krachten wil stelen om alle inwoners van Parijs in superschurken te veranderen. Marinette en Adrien kennen elkaars ware identiteit niet, maar in het gewone leven heeft Marinette een crush op Adrien en is ook Adrien verliefd op Marinette. Naast actie is ook romantiek niet ver te zoeken in de populaire Disney Channel-serie!
Stem dus allemaal af op Disney Channel voor de 'Miraculous'-special op zondag 16 december, familiepret gegarandeerd!