Haar zwembrevet, een foto van Nachtwacht en een tekening. Dat hing Abbygail omhoog aan haar pony-prikbord. Dat unieke én decoratieve prikb...

Afgewerkt, kwaliteit én prachtig

Haar zwembrevet, een foto van Nachtwacht en een tekening. Dat hing Abbygail omhoog aan haar pony-prikbord. Dat unieke én decoratieve prikbord van Poekkepoek Wonderline mocht ze uittesten via Getest op kinderen.

Onder de merknaam "Poekkepoek Wonderline" ontwerpt en maakt Stefaan Werrebroeck hippe houten kindermeubelen en trendy decoratie voor kinderen. De paardenkop-prikborden zijn één van de leuke items uit zijn collectie.

"Ik wil jullie super-hard bedanken voor het prachtige prikbord. Onze dochter is er ontzettend blij mee. Ik kende de collectie niet. Maar ik was er meteen helemaal ondersteboven van. Ik vond het top, echt iets voor meisjes", vertelt mama Rebecca.


Deze paardenkop is vervaardigd uit 6 mm berken multiplex met 8 mm kurk. Op dit prikbord van 67,5 op 75 cm kan je je leukste foto's en briefjes kwijt. Door de dikte van de kurk kan je goed prikken en de multiplex achteraan beschermt je slaapkamermuur.

Het prikbord is aan de voorkant afgewerkt met een watergedragen matte PU verf van BOSS paints (ook een Belgisch merk). Het prikbord is met de bijgeleverde plug en schroef eenvoudig te bevestigen aan jouw muur. Je kan kiezen tussen 5 kleurtjes."Het prikbord is heel mooi afgewerkt, echt waar! Deze prachtige afwerking van de toch moeilijke vorm vind ik de grote troef. Het lijkt me heel wat om dit zo mooi tot in de puntjes af te maken."

"Het product in 5 woorden samenvatten? Afgewerkt, kwaliteit, prachtig, groot én licht in gewicht én zijn geld waard! Wat ik zou veranderen, moest ik kunnen? Ik zou nog wat meer kleurtjes maken, of eentje met glitters, of met een groter prikvlak.""Ik raad dit prikbord zeker en vast aan, omdat het echt een super-prikbord is. Mijn dochter is er helemaal vol van. Super bedankt om ons deze cadeau te doen. We zijn blij dat we mochten testen voor jullie."POEKKEPOEK KIDS @ home is een online lifestyle kinderwinkel waar je unieke kinderspullen kan kopen. Hippe houten meubelen en trendy kinderkamer decoratie in alle maten, kleuren, vormen. En aanvullend een gamma meubelen, speelgoed, (muur)decoratie, beddengoed, musthaves, knutselgerief, ... Kortom spulletjes om het leven van kinderen nog leuker en gezelliger te maken. 

Het prikbord is te koop via de webshop voor € 58. De kleuren zijn: rood, geel, oranje, mintgroen en roze.


Meer weten?
https://www.poekkepoekshop.be