De goede, ouwe Sint komt opnieuw de leukste cadeautjes uitdelen aan de brave kindjes (of de stoute bengeltjes die net op tijd veranderd zijn...

Proefkonijn gezocht: Speelgoedpakket Lidl

De goede, ouwe Sint komt opnieuw de leukste cadeautjes uitdelen aan de brave kindjes (of de stoute bengeltjes die net op tijd veranderd zijn in engeltjes). Waar hij zijn cadeautjes haalt? Op lidl-shop.be natuurlijk!


Van babyspeelgoed over houten speelgoed tot speelgoedauto’s en muziekinstrumenten, op het sinterklaasfeest pakt elk kind uit wat z’n hartje begeert! Om het Sinterklaas gemakkelijk te maken, is al het Lidl speelgoed bovendien gesorteerd op leeftijd: van < 1 jaar tot 12 jaar en ouder!


Zag je het houten speelgoed van Lidl al? Een eigen keuken voor de toekomstige keukenprins(es)sen, bouw de autobaan uit jouw dromen, je prachtig droomhuis int klein of een stoer piratenschip, een knotsgekke knikkerbaan, een werkbank uitgerust met materiaal, ... 


PS: Bestel tijdig want het zijn drukke dagen voor onze grote vriend. De levertijd bedraagt zo'n 4 dagen.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om het Lidl speelgoed voor de Sint uit te testen. Sinterklaas geeft je een budget van 50 euro. Je mag zelf een pakket speelgoed samenstellen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat er op jouw verlanglijstje voor de Sint staat. Reageren kan tot en met maandag 26 november.   Meer weten?

https://www.lidl-shop.be/nl-BE/sinterklaas
 
Foto's?
Lidl