Poopsie, de knotsgekke nieuwe speelgoedlijn met een geurtje aan, is helemaal klaar om de harten van kinderen te veroveren! Laat je onderdomp...

Proefkonijn gezocht: Poopsie Pooey Puitton

Poopsie, de knotsgekke nieuwe speelgoedlijn met een geurtje aan, is helemaal klaar om de harten van kinderen te veroveren! Laat je onderdompelen in de wonderwel geurende wereld van Poopsie, waar Unicorns de plak vlaai... oops, zwaaien!


Unicorns: prachtige, mythische paarden met een magische hoorn op hun hoofd die…regenbooghoopjes achterlaten? De nieuwste toevoeging aan het assortiment van MGA laat je je eigen slijmerige, glitterende Unicorndrolletjes fabriceren. Kids zijn er d(r)ol op! 

Voor wie er niet vies van is om de handen vuil te maken, is er het Pooey Puitton tasje. Dat is de optimale super Slime Surprise met méér dan 35 magische verrassingen! Creëer magische, geurende Unicornhoopjes in alle kleuren van de regenboog! Afgekruid met wat Unicornmagie, glitters en crunch maak je steeds weer nieuwe Unicorncreaties. Als je moet gaan, kan je je creatie bewaren in het luchtdichte potje om je Unicornhoopje dagvers te houden!


  Inhoud: 
* 1 Pooey Puitton Tasje 
* 12 Unicorn-voerpakketten (slijmpoeder) - Gewoon water toevoegen om een regenbooghoopje te maken! 
* 6 Magische Unicornpakketten, 4 Sprankelende Unicornpakketten, 2 Knisperende Unicornpakketten, 4 Mysterieuze geurtjes en 1 lepel 
* 1 exclusief flesje en 1 exclusieve sleutelhanger met drolfiguurtje 
* 1 Instructieboekje en heel veel opslagruimte om je hoopjes overal mee naartoe te nemenLaat iedereen een poepje ruiken met deze gloednieuwe speelgoedlijn om van te snoepen. De adviesprijs van deze coole Poopsie Pooey Puitton handtas in de vorm van een lachend kakske bedraagt € 64,95. 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om het mooiste slijm te maken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom slijm zo fijn is. Reageren kan tot en met dinsdag 27 november.  
Foto's?
MGA