De Spinning RC is het perfecte eerste op afstand bestuurbare speelgoed voor kinderen. Door de drie eenvoudige knoppen: rijden, draaien en to...

Proefkonijn gezocht: Spinning RC Little Tikes

De Spinning RC is het perfecte eerste op afstand bestuurbare speelgoed voor kinderen. Door de drie eenvoudige knoppen: rijden, draaien en toeteren is het voor beginners makkelijk te besturen.

Little Tikes producten staan bekend om fantasierijk plezier voor jonge kinderen waarbij het speelgoed altijd zowel educatief als leuk is. Met de nieuwe Fantastic Firsts lijn lanceert Little Tikes speelgoed voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar dat speciaal is ontworpen om de zich ontwikkelde breinen en lichamen van kinderen te verrassen. 



De maffe hobbel- en rolbeweging en het robuuste ontwerp zorgen voor heel veel plezier bij jonge coureurs. De deuren zwieren open tijdens het draaien voor een grappige verrassing!
De spinning RC is verkrijgbaar in het blauw en roze.



Getest op kinderen zkt een proefkonijntje tot 2 jaar om de Spinning RC uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij op afstand zou willen besturen met een afstandsbediening. Reageren kan tot en met woensdag 28 november.  


De Spinning RC is te koop bij de speelgoedzaken voor een adviesprijs van € 22,95.


Meer weten?
https://www.littletikes.com/ 

Foto's?
Little Tikes