Laat zien hoe knap je bent (zowel qua uiterlijk als qua brein) met de leuke cosmetische experimenten van Project Mc²™ . Project Mc²™ is een ...

Proefkonijn gezocht: Project Mc²™

Laat zien hoe knap je bent (zowel qua uiterlijk als qua brein) met de leuke cosmetische experimenten van Project Mc²™. Project Mc²™ is een team van superslimme en ernstig coole meiden. Ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionagevaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8 ('innovate')!


Sluit je aan bij Project Mc², echte meiden met echte vaardigheden, en gebruik S.T.E.A.M. om de wereld een make-over te geven, experiment voor experiment. Kijk naar de originele Project Mc²-serie op Netflix!

NOV8 heeft nu je hulp nodig om een geweldige schoonheidservaring samen te stellen via wetenschap. Laat zien hoe knap je bent met deze leuke cosmetische experimenten.Maak je eigen make-up met deze geweldige cosmetische experimenten! Met de ultieme tas voor een make-over kan een geheim agent heerlijk experimenteren en er geweldig uitzien met deze make-up experimenten die vermomd zijn als kunstenaarsmaterialen. Maak je eigen nagellak, lipgloss, haarmascara en make-up van krijt. Bewaar al je geheimen in het chique lab dat is vermomd als een modieuze rugzak. Experimenteer steeds opnieuw en neem je cosmetische scheikunde met je mee, waar je ook gaat of staat.Richt je Project Mc² ultieme tas voor een make-over in; je kunt de tas openen en gebruiken als een geweldig lab om make-up te maken en op te bergen.
Neem de hele tas met je mee waar je ook gaat of staat, of klik de verwijderbare paletten los. Deze bevatten eigengemaakte make-up om je make-up onderweg nog makkelijker bij te werken.Inclusief rugzak met opslag, lipglosspen, nagellakpen, tube voor haarmascara, potje voor make-up 2 pipetjes, experimentboekje en ingrediënten voor make-up: krijtjesschijf met 6 kleuren, glanzende nagellak (basis), gekleurde nagellak en lipgloss met glitters en geurtje. Aanvullende huis-, tuin en keukeningrediënten niet inbegrepen.


De Project Mc² Ultimate Makeover bag is te koop voor een adviesprijs van € 64,99.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om je eigen make-up te maken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wanneer jij al eens make-up gebruikt. Reageren kan tot en met vrijdag 30 november.    


Foto's?

Project Mc²