De iconische popjes van Polly Pocket hebben nog niet aan populariteit ingeboet. De oproep op Getest op kinderen trok waanzinnig veel kandida...

‘POLLY-POCKET-time’

De iconische popjes van Polly Pocket hebben nog niet aan populariteit ingeboet. De oproep op Getest op kinderen trok waanzinnig veel kandidaat-proefkonijntjes aan. Ze wilden één voor één de gloednieuwe speelgoedlijn van de originele popjes van 2,5 cm uit de jaren '90 uittesten. Het werden mama Julie en dochter Léonie die kennis mochten maken met de wereld van Polly.

Iedereen kent Polly Pocket ongetwijfeld wel: het piepkleine meisje uit de compacte speelsets dat de speelgoedkamer van meisjes in de jaren '90 domineerde. Veel van die originele fans zijn ondertussen zelf mama die hun kinderen vandaag kunnen laten kennismaken met de wereld van Polly. Mama Julie is één van hen.


"Toen ik de foto’s van de vernieuwde Polly Pocket zag verschijnen op Facebook werd ik meteen terug gezogen naar mijn eigen kindertijd. Ik kon niet anders dan meteen reageren, om mogelijks kans te maken om mijn eigen dochter(s) te laten kennismaken met mijn favoriete speelgoed uit de jaren ’90", vertelt mama Julie.

De nieuwe Polly Pocket speelsets hebben een makeover gekregen met nieuwe miniatuurwerelden, de innoverende stick-technologie waarbij de popjes blijven plakken in de speelset en een verrassing in elke compact!  

Léonie kreeg van ons de Flamingo Floatie en een minitatuurcompact die je met een ring aan je broek of rugzak kan hangen.


"Ik was dan ook erg nieuwsgierig om de twee speelsets te openen. In eerste instantie verwachtte ik dezelfde speelsets in een vernieuwd decor. Niets bleek minder waar, de popjes zijn flexibel geworden en blijven met hun voetjes plakken op de daarvoor voorziene stickers. Na een paar speelmomenten plakten de voetjes al minder goed, waardoor ik ze diende te reinigen met plakband. Ikzelf blijf echter fan van de ‘oude’ versie, de plooibare popjes die je in een cirkeltje kon vastzetten in de speelset. De oude poppetjes konden, in mijn herinnering, ook beter blijven zitten op de stoeltjes. Dit is dan ook meteen het enigste dat ik aan dit product zou veranderen. Ik blijf meer fan van oudere versie, gewoon omdat ik ze handiger vond. Verder zijn de vernieuwde speelsets zelf erg leuk en aantrekkelijk voor de kinderen."


"Mijn 5-jarige dochter heeft haar nieuwe favoriete speelgoed ontdekt, wanneer ons tweejarige zusje slaapt is het ‘POLLY-POCKTET-time’. De kleine onderdelen zijn, zoals aangegeven op de doos, geschikt voor kinderen van 4+. Ik kijk er alvast naar uit, om ook onze jongste dochter in de wereld van Polly Pocket onder te dompelen."

"De grootste troef van dit product is dat men kan terugvallen op eerder succes, en dat alle mama’s van mijn generatie (terecht) hun eigen kinderen willen laten kennismaken met dit leuke speelgoed! Wij raden het graag andere meisjes aan om dit speelgoed te ontdekken! Wij hebben alvast een Sinterklaas-tip gegeven aan al onze vriendinnetjes.""Dit product in 5 woorden? Puur plezier, aantrekkelijk, ontdekkingstocht, nostalgie en fun fun fun."Meer weten?
https://play.pollypocket.com/nl-nl