De Slammin' Racers racewagens bevatten een grote stevige ramknop, ontworpen voor het actieve kind. Klaar voor de start... af! Met elke ...

Proefkonijn gezocht: Slammin' Racers

De Slammin' Racers racewagens bevatten een grote stevige ramknop, ontworpen voor het actieve kind. Klaar voor de start... af! Met elke ram op de knop vliegt je racewagen ver weg. Ram, sla en stort je in de actie met Slammin' Racers! Stort je op het racen met Slammin' Racers! Deze auto's met slagkracht schieten meer dan 5 meter vooruit per slag. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je kleintje altijd klaar is om te racen.

De Slammin’ Racers lijn bestaat uit drie verschillende producten: de losse racewagens, de Slammin’ Racers Stunt Jump en de Slammin’ Racers Scrapyard Derby.  

De losse racewagens bevatten een grote stevige ramknop, ontworpen voor het actieve kind. Met elke ram op de knop vliegt je racewagen 5 meter ver weg. Ram, sla en stort je in de actie met Slammin' Racers!  De Slammin' Racers Stunt Jump heeft een schans, pylonen en wegblokkades om je eigen stunt Jump mee samen te stellen (inclusief wagen). Voeg bochten en schansen toe aan je race met de Slammin' Racers Scrapyard Derby. Deze speelset bevat bochten, een schans, een verplaatsbare laadarm en meer (inclusief wagen).Alles op een rijtje?
* racet meer dan 5 meter per ram op de knop!
* grote, stevige ramknop, ontworpen voor het actieve kind.
* gestroomlijnd wagenontwerp en realistische geluiden
* 3 verschillende coole racewagens worden afzonderlijk verkocht, verzamel ze allemaal
* werkt met al het Slammin' Racers™-speelgoed.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat klaar is om te racen. De Slammin' Racers Scrapyard Derby moet uitgetest worden. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel naar waar jij met je racewagen zou racen. Reageren kan tot en met zondag 2 december.    

 
De Slammin' Racers Scrapyard Derby is te koop voor € 49,99Meer weten?
https://www.littletikes.nl/

Foto's?
Little Tikes