ARE YOU READY 2 Rooooobbbbbooooooootttttt? Ready2Robot, de enige verzamelreeks vanaf 5 jaar waarmee je eigen robots kunt maken, mixen en mat...

Proefkonijn gezocht: Ready2Robot

ARE YOU READY 2 Rooooobbbbbooooooootttttt? Ready2Robot, de enige verzamelreeks vanaf 5 jaar waarmee je eigen robots kunt maken, mixen en matchen, en tegen je vrienden kunt strijden in een robotgevecht in de Fightanium Arena. Pak meer robots uit, bouw je ultieme vechtmachine en knal je een weg naar het ultieme kampioenschap! De robot die als laatste overblijft, wordt overladen met roem en applaus!


Ready2Robot combineert het plezier en de spanning van verrassingspakketten met eigen ontwerpen. Je kunt de ultieme mechbot bouwen, voorzien van wapens en accessoires.  Maak je robot, voeg je piloot toe vanuit zijn slijmcapsule en win het gevecht!  50 + verschillende mechbots en 75+ piloten staan voor duizenden verschillende combinatiemogelijkheden.

Ready2Robot heeft ook een eigen Youtube kanaal namelijk Ready2RobotBenelux, dé robotgevechtsshow waarin we iedere week andere robots tegen elkaar zien strijden. Iedere piloot vecht voor een plek in het #Ready2Robot-kampioenschap the Meltdown! Wie wint deze epische robotstrijd? In totaal zijn er 10 Ready2Robot afleveringen van ieder max. 3 minuten.
Ready2Robot Singles
(€11,99)

De Ready2Robot Singles bevatten 5 geheime compartimenten met 10+ lagen vol verrassingen om jouw ultieme mechbot te bouwen. Maak je mechbot en haal dan je piloot uit zijn slijmcapsule. Zet de piloot in de cockpit en je bent klaar voor het ultieme gevecht! Met meer dan 18 mechbots om te bouwen en te vechten stopt de competitie nooit! Kijk uit naar de ultra-zeldzame figuurtjes die je in 1 op de 1000 capsules vindt.

Ready2Robot Bot Blaster
(€17,99)

Deze bot blaster brengt je ultieme gevechten naar een nieuw niveau met raketten om je tegenstander weg te knallen.  Bouw je Bot Blaster, laad je wapens en vuur! Nu kan je je mechbot bouwen en je blaster erin plaatsen om je tegenstanders naar het hiernamaals te blasten. Er zijn maar liefst 4 verschillende Bot Blasters waarmee je de ultieme raketaanval kan opzetten!Ready2Robot Battle Pack (€19,99) 
Ready2Robot-vechtpakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor het ultieme gevecht!  Met 3 mechbots en 2 piloten kun je je meteen uit de verpakking in het gevecht storten.  Meer dan 10 lagen om uit te pakken en 20 onderdelen in totaal: je kunt je mechbots dan ook op honderden verschillende manieren aanpassen voor gevechten!

Ready2Robot Piloot
(€9,99) 

Het Ready2Robot-pilotenassortiment bestaat uit 4 unieke slijmkleuren in de houder van je Ready2Robot-piloot.   Open het deksel, laat het slijm eruit lopen en bevrijd je piloot.  Bouw en pas je mechbots met piloot aan voor ultieme gevechten!Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor een heus robotgevecht. Je krijgt een pakket met Ready2Robot Singles, Bot Blaster, Vechtpakket en Piloot. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarvoor jij een robot zou uitvinden. Reageren kan tot en met zondag 2 december.   Meer weten?
Ready2Robot