Asterix en Obelix zijn terug. In een nieuw bioscoop-avontuur! En wat voor één! Het best bewaarde geheim van de Galliërs is in gevaar!

Proefkonijn gezocht: Asterix: Het Geheim Van De Toverdrank

Asterix en Obelix zijn terug. In een nieuw bioscoop-avontuur! En wat voor één! Het best bewaarde geheim van de Galliërs is in gevaar!

Wanneer de druïde Panoramix ten val komt tijdens het plukken van maretakken besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij het Gallische rijk rond op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij “het geheim van de toverdrank” kuan toevertrouwen. Panoramix’ rivaal Sulfurix is vastberaden om het geheim te ontrafelen en sluit een pact met de Romeinen...


De animatiefilm (in het Vlaams en Frans gedubd) gaat op woensdag 5 december in release.
Dylan Haegens, Warre Borgmans en Ivan Pecnik spraken een stem in voor dit nieuwe Asterix-avontuur!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om met het gezin (4 tickets) de nieuwe film te gaan bekijken in een bioscoop in de buurt. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw (tot nu toe) best bewaarde geheim is. Reageren kan tot en met dinsdag 20 november.  Meer weten?

https://www.asterix.com/nl/asterix-in-de-bioscoop/tekenfilms/asterix-het-geheim-van-de-toverdrank/

Foto's?

Entertainment One