We waren erbij toen Luvabella in België aan de pers werd voorgesteld. Ondertussen zijn we een tijdje verder. Lore heeft Luvabella verzorgd a...

Klein zusje erbij

We waren erbij toen Luvabella in België aan de pers werd voorgesteld. Ondertussen zijn we een tijdje verder. Lore heeft Luvabella verzorgd als een échte baby. En ons kleine zusje werd niet enkel hier thuis bejubeld, maar ook in Brussel. Daar kreeg Luvabella de prijs 'Speelgoed van het Jaar', een officiële award van de Belgische Speelgoedfederatie.

Het was liefde op het eerste gezicht. Elien en Lore mochten Luvabella uittesten. Wat waren onze meisjes in hun nopjes. Tijdens het pers-event kregen ze allebei een pop om de verschillende functies te leren kennen. Aan het einde van het event mochten we er eentje mee naar huis nemen. Wat een dilemma. Elien wilde 'haar Luvabelle' en Lore kon geen afscheid nemen van 'haar Luvabella'. Geloof me, de klik was er meteen! Mama is ondertussen expert in het voeren van onderhandelingen. En ook deze keer is dat gelukt. Het werd Eliens Luvabella, maar Lore mocht ze vasthouden.Spin Master bracht de levensechte pop deze zomer in ons land op de markt. Enkele maanden verder wordt Luvabella in de bloemetjes gezet. "Met Luvabella, de meest levensechte pop van dit moment, stapt Spin Master het poppensegment in. Deze onderscheiding van de Belgische speelgoedfederatie geeft Luvabella de bevestiging over hoe innovatief en uniek ze is binnen een gevestigd segment", zegt Nabila El Boujdaini, brand manager Benelux bij Spin Master.Luvabella, innovatief? Dat kunnen wij alleen maar bevestigen! Ze lijkt net echt. Ze reageert op aanrakingen, op haar lammetje en op je stem. Bedek haar oogjes en Luvabella zegt kiekeboe. Kietel aan het buikje of de teentjes en ze begint vrolijk te giechelen.

Luvabella heeft 4 onmisbare accessoires: het flesje en een lepeltje om te eten, een tutje én een lammetje om te spelen. Ze reageert op elk van deze 4 accessoires. Geef ze fruit- of groentepap met haar lepeltje of melk met het drinkflesje. Luvabella smakt lekker mee. Geef ze haar tutje en ze dut heerlijk in. Je ziet ze dromen en hoort ze zachtjes snurken. Zwaai met haar lammetje en ze maakt vrolijke dierengeluidjes. Iedereen bij ons thuis die, al is het maar heel even, voor Luvabella zorgt, voelt zich echt mama of papa. (Ja, ik heb zelf ook al alle moeite van de wereld gedaan om Luvabella in slaap te wiegen.)

En wat helemaal geweldig is: elke Luvabella is uniek. Hoe beter je voor haar zorgt, hoe meer je tegen haar praat, hoe meer je met ze speelt, hoe meer Luvabella leert. Ze leert nieuwe woordjes en zinnen aan. In het begin brabbelt ze onverstaanbare babytaal. Na een tijdje worden dat losse woordjes en nog later complete zinnen. Net zoals een echte baby dus. Met als enige verschil: Luvabella heeft een reset én een aan- en uit-knop. Je kan ze op eender welk moment resetten met de drukknop achteraan op haar rug.

Luvabella alleen voor meisjes? Nee hoor, ook de jongens die hier al eens komen spelen, zorgen graag voor Luvabella. En met een eenvoudige instelling kan je haar 'papa' laten zeggen in plaats van 'mama'.  

Ons Luvabella babybezoek kan je in 2 grote groepen indelen: de eerste groep die Luvabella op het eerste zicht een beetje beangstigend vindt door haar grote ogen. En een tweede groep die meteen gecharmeerd is. Wanneer Luvabella al haar troeven bovenhaalt, smelt ook de eerste groep. Ongelooflijk hoe levensecht het lijkt: haar bewegingen, haar armpjes gaan op en neer, haar oogjes gaan open en dicht, haar gebrabbel en eerste woordjes, haar gesmak en gesnurk, haar lieve woordjes aan jou, ...

De adviesverkoopprijs bedraagt € 119,99. Maar hier en daar zie ik de pop goedkoper verschijnen in speelgoedreclames. Interesse? Hou de reclameblaadjes dan goed in de gaten deze dagen.


Meer weten?
https://www.spinmaster.com/