Hij komt… bijna! James, Joyce, Marie en Piet staan al te popelen om de Studio 100 TV kijkers volledig klaar te stomen voor de komst van Sint...

Sinterklaaskapoentjes

Hij komt… bijna! James, Joyce, Marie en Piet staan al te popelen om de Studio 100 TV kijkers volledig klaar te stomen voor de komst van Sinterklaas!

Dat doen ze in een unieke reeks van 5 afleveringen voor en door kinderen waarin Joyce met hen gaat knutselen, Marie de kinderen lekkere tips & tricks (pepernoten pimpen!) aanleert en James  hilarische gesprekjes rond het thema Sinterklaas voert. Muziek mag bij Studio 100 TV zeker niet ontbreken daarom  worden er ook heel wat Sinterklaasliedjes gezongen door de kinderen samen met James, Joyce, Marie en Piet, op hun eigen grappige manier!


Marie Verhulst: “Sinterklaastijd… wat een nostalgie! Ik heb zelf prachtige herinneringen aan die tijd, tekeningen maken, schoentje zetten, liedjes zingen, in spanning de cadeautjes afwachten, genieten van al het lekkers… wat is er leuker dan samen met kinderen deze tijd nog leuker te maken, door er op een creatieve manier naar toe te leven? Het was zalig om dit programma te mogen maken.Sofie De Greef, Head of Studio 100 TV: “De Sinterklaasperiode bij Studio 100 TV, dat is onze jaarlijkse afspraak met Slot Marsepeinstein en de uitzendingen van onze Sintshow, wat telkens al gezorgd heeft voor een piek in onze cijfers. Om die reden vonden we dat het dit jaar tijd was om een nieuwe lokale productie rond dit thema op de kinderen los te laten. De combinatie van onze zeer populaire tv-gezichten en het leukste thema van het jaar voor onze kijkers, vormt de perfecte mix voor een zeer succesvol nieuw programma op Studio 100 TV.De eerste aflevering wordt uitgezonden op Studio 100 TV op woensdag 21 november om 16u20. Met telkens een nieuwe aflevering op woensdag en vrijdag tot en met 5 december. Vanaf 21 november zullen de eerste twee afleveringen ook beschikbaar zijn op de gratis app Studio 100 GO.


Studio 100 TV trakteert de kijkers op nog meer Sintgeluk met Slot Marsepeinstein seizoen 4 dat vanaf 8 november op antenne loopt.

Op 5 december houdt Studio 100 TV een echte Sintmarathon:
12u00-16u20 Slot Marsepeinstein marathon (20 afleveringen)
16u20: de laatste aflevering van Sinterklaaskapoentjes (afl 5) gevolgd door de rest van de afleveringen (1-2-3-4)
18u00: clipblok met Sintliedjes
18u15: Sintshow 2015

Meer weten?
https://studio100.com/be/nl/tv

Foto's?
Studio 100 TV