Hallo BABY born®, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt! Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born® nu ineens veel zachter ...

Nog zachtere knuffels en realistischer rollenspel

Hallo BABY born®, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt! Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born® nu ineens veel zachter aan - perfect om uren mee te knuffelen. Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de negen levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen. De armpjes van BABY born® zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding kinderspel is.


BABY born® eet dolgraag haar babyhapje van haar bordje met een lepel, en haar favoriete drankje is water uit haar flesje. Als ze verdrietig is, huilt ze echte poppentranen wanneer je haar zachte bovenlijfje indrukt. Misschien huilt ze omdat ze naar het toilet moet? Als je op de nieuwe zachte buikknop drukt, doet de pop een plasje. Ze doet zelfs een grote boodschap met een druk op de knop. Het kleine waterratje spettert en spattert dolgraag rond in het bad. Zodra ze zichzelf moe heeft gemaakt, sluit ze haar blauwe of bruine ogen om te gaan slapen als je haar op haar rug legt - het is helemaal leuk als ze ook nog haar duim in haar mond heeft natuurlijk.


Deze BABY born® Soft Touch set Meisje, Jongen of Brown Eyes bevat een bodysuit, mutsje, potje, luier, een bord met lepel, 1 portie pap, een fles, 1 speentje met ketting, geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de poppenmoeder en haar pop. 

De adviesprijs voor BABY born® Soft Touch bedraagt € 54,99.

 
En goed nieuws! Want er is nog veel meer! Heel wat andere superfijne BABY born- producten zullen de fans het ultieme speelplezier met BABY born bezorgen!

BABY born® Little Sister Mermaid
Heb je wel eens van de zeemeerminnenslag gehoord? Dat is een zwemstijl waarin je door het water beweegt in een kostuum met een zeemeerminnenstaart. Klinkt lastig…  BABY born® Little Sister Mermaid laat ons zien hoe dat moet. Wanneer de pop van 47 cm in contact komt met water, beweegt de zeemeerminnenstaart en glijdt ze elegant door het bad of zwembad (batterijen vereist).Haar paars met turquoise vissenstaart is rijkelijk versierd. Daarbij heeft ze een bijpassend topje met halterlijn aan, gemaakt van schelpen en zeesterren. Dit prachtige zeewezen heeft lang blond haar met paarse strengen voor nog meer stijlvol plezier. Je kunt het stylen met de meegeleverde kam. De pareltiara vormt een mooie aanvulling op elk knap kapsel.
De adviesprijs voor BABY born® Little Sister Mermaid bedraagt € 39,99.

 
BABY born® Sister Styling Head Fairy
Make-up, stylen, kapsels creëren... De volgende generatie stylistes en make-upkunstenaars vindt dit geweldig. Met de BABY born® Sister Styling Head Fairy kun je geweldige kapsels en schitterende make-up creëren. Je kunt het mooie gezicht steeds weer een nieuwe look geven met een make-uppalet in trendy, frisse kleuren. Van elegant tot grappig of zelfs knettergek, met het lange haar kun je elke stijl kiezen die je maar wilt. Er zijn zelfs schattige haarsieraden om de unieke kapsels extra mee te versieren. De borstel glijdt soepel door het zijdezachte haar, zodat je het kunt vlechten of er glitteraccessoires in kunt doen. Omdat dit haar zo robuust is, kun je steeds opnieuw nieuwe kapsels creëren.

De adviesprijs voor BABY born® Sister Styling Head Fairy bedraagt € 39,99.


BABY born® op afstand bestuurbare stadsscooter
Aan de kant voor BABY born®’s op afstand bestuurbare scooter! Dit roze voertuig kan zowel vooruit als achteruit de kamer rond racen. BABY born® heeft heel veel ruimte om lekker te zitten op de zitting en ze kan haar handen vasthaken aan het stuur. Als ze links of rechts afslaat, knipperen de lichten om de andere poppen en teddyberen te waarschuwen dat ze aan de kant moeten.
BABY born®’s tochten zijn nooit saai en daarom heeft de scooter ook een cool ontwerp nodig. Haar volgende bestemming wordt weergegeven met de plakletters, met symbolen als een eend voor Eendenberg, geluk voor Geluksstad of een hoefijzer voor Paardenveld.

De adviesprijs voor BABY born® op afstand bestuurbare stadsscooter bedraagt € 49,99.
Meer weten?
https://www.baby-born.com/nl/

Foto's?
BABY born®