Jonge kinderen (+18 maanden) kunnen op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken met de ‘My First’-collectie van SmartMax. ...

Proefkonijn gezocht: SmartGames My First Tractor Set

Jonge kinderen (+18 maanden) kunnen op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken met de ‘My First’-collectie van SmartMax. Het is één van de producten waarmee SmartGames dit jaar genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar!

De extra grote tractor- en paardonderdelen klikken eenvoudig op de staven. Bouw en rijd met je eigen tractor, speel met de figuren of combineer naar keuze om de gekste dingen te creëren. De lange en korte hekjes kan je zowel op als naast de aanhangwagen plaatsen. Alle onderdelen zijn 100% compatibel met alle andere SmartMax-producten.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om de magie van het magnetisme te ontdekken. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom jij een goede boer voor deze tractorset zou zijn. Reageren kan tot en met dinsdag 30 oktober.


Meer weten?
http://www.smartgames.eu
http://www.smartmax.eu/
https://www.speelgoedvanhetjaar.nl/

Foto's?
SmartGames