Bellewaerde staat weer helemaal in het teken van Fiësta Mortal. De leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, verbluffende decors, spookhu...

Halloween Fiësta Mortal

Bellewaerde staat weer helemaal in het teken van Fiësta Mortal. De leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, verbluffende decors, spookhuizen voor groot en klein en extra Halloween Specials maken het een leuk dagje uit voor het ganse gezin.

Ook dit jaar staat Bellewaerde in het teken van Fiësta Mortal, gebaseerd op het Mexicaanse feest van de doden. Ceremoniemeester Don Eduardo de los Muertos krijgt echter gezelschap van zijn zus Doña Lucia, die zijn feest wilt verstoren.

Speciaal voor de allerkleinsten is KidsPark omgetoverd tot TrollPark waar kleurrijke trollen Halloween op hun maat vieren. Dit jaar kijken jong en oud hun ogen uit tijdens een nieuwe magische bellenblaasshow en gaan kinderen op ontdekking in het Halloween Doolhof. Aan de ingang van het park kunnen de kinderen een stoere tattoo vragen waardoor ze tegen alle griezels worden beschermd.Bezoekers genieten van de nieuwe 4D film Happy Family, een spookachtig avontuur waarbij een pretparkbezoek helemaal op hol slaat wanneer een familie in monsters verandert. De durvers kunnen terecht in 5 spookhuizen doorheen het park. In het nieuwe spookhuis Voodoo Villains staan ze oog in oog met voodoogeesten en duistere rituelen.  

Bij het vallen van de avond, wordt het extra griezelig in Bellewaerde tijdens de Mortal Nocturnes op 27 & 31 oktober en 1, 2 & 3 november. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten. Bezoekers kunnen tot 21 uur genieten van de attracties in het park, met een muzikaal vuurwerk als afsluiter van de avond.

In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op elke dag van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november 2018. Meer weten?
www.fiestamortal.be

Foto's

Bellewaerde