Verrukkelijke voorleesverhalen over een beminnelijk beertje. Wie het verhaaltjesboek van Babybeer oppakt, krijgt het gevoel zijn lievelingsb...

Proefkonijn gezocht: Het verhaaltjesboek van Babybeer

Verrukkelijke voorleesverhalen over een beminnelijk beertje. Wie het verhaaltjesboek van Babybeer oppakt, krijgt het gevoel zijn lievelingsboek van vroeger weer in handen te hebben.


David McPhail heeft met Babybeer een klassieke voorleesfiguur geschapen. Zijn tekeningen vertederen en zullen ervoor zorgen dat zelfs de allerkleinsten dit boek steeds weer tevoorschijn halen om avonturen te beleven met Babybeer.

Babybeer vindt in ieder verhaaltje iets nieuws. Een laars bijvoorbeeld, die hij uit het water heeft gevist. Hoe moet hij de eigenaar daarvan opsporen? Babybeer vindt ook een prachtige bloem die hij naar Mamabeer wil brengen, maar hoe doe je dat zonder hem te plukken? Er is een babyvogeltje uit het nest gevallen. Gelukkig vindt Babybeer hem voordat de havik hem te pakken krijgt. Maar hoe moet hij terug naar zijn nest? En het allermooiste vindt Babybeer in het laatste verhaal: een vriendje.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om weg te dromen bij de verhaaltjes van Babybeer. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom jij wil kennismaken met Babybeer. Reageren kan tot en met dinsdag 23 oktober. 


Meer weten?
https://www.lemniscaat.nl/boeken/het-verhaaltjesboek-van-babybeer/