"Ik googelde al mijn symptomen. En wat blijkt? Ik ben moe-der!" Alle mama's (en papa's) herkennen dit waarschijnlijk. Ik w...

Ik ben moe-der

"Ik googelde al mijn symptomen. En wat blijkt? Ik ben moe-der!" Alle mama's (en papa's) herkennen dit waarschijnlijk. Ik wil zoveel doen, en liefst alles tegelijk. Soms ben ik zoooooo moe. En dan wil ik slapen, goed slapen! Sinds kort slapen wij op de enige echte Emma Matras. Geloof me, nu wil ik nog meer slapen!

Onze matras was eigenlijk wel aan vervanging toe. Ik stond 's morgens vaak op met rugpijn. De laatste tijd twijfelde ik aan de oorzaak: word ik oud? Of is het onze matras? Ik gokte (en hoopte vooral) op dat tweede.

Toen Emma contact opnam om te vragen of wij een test zagen zitten, ging mijn hart sneller slaan. Daar moest ik geen nachtje over slapen! Ik ging op zoek naar informatie op de website én bij Test Aankoop, ik las alle beoordelingen en ervaringen. Emma en wij? Dat klonk als een hemelse match. Slapen als test? Euh... natuurlijk!

Het bestellen gaat erg eenvoudig. Je kiest op https://www.emma-matras.be/shop/ het juiste formaat uit. Er zijn wel 28 (!) verschillende formaten! En dan... enkele dagen later wordt Emma aan huis geleverd. In een grote, hoge doos. Ik kon niet wachten tot ik mijn bed in mocht kruipen. Zo graag wilde ik aan het testen gaan.
Deze Emma matras is de mooiste matras die ik ooit zag. De donkergrijze zijkant van de matrashoes geeft de matras een luxe uitstraling. Dankzij de anti-slipvlakken blijft de matras op elke ondergrond goed liggen. Deze matras kan dus eigenlijk gewoon op de grond liggen. Verplaatsen gaat erg makkelijk dankzij de brede handvaten. Dat doe je best wel met 2, want de matras weegt wel wat! Ik zag al verschillende foto's van de Emma matras op de grond en dat ziet er telkens erg stijlvol uit. Een lattenbodem hoeft dus niet echt, maar kan uiteraard wel. Wij legden de matras gewoon bovenop onze lattenbodem. Het in en uit bed kruipen was in het begin wel even wennen. Emma is veel hoger dan onze vorige matras. Maar dat ben je snel gewoon.

"De ideale matras moet je zowel ondersteunen als laten ontspannen. Daarom hebben we veel tijd en aandacht gestoken in hoe jouw matras is opgebouwd. Door het samenbrengen van drie verschillende lagen slaap je beter dan ooit." - Emma
1) Het koudschuim zorgt voor ondersteuning waar je lichaam dat nodig heeft en flexibiliteit waar dat prettig is. Je wervelkolom blijft daarom in zijn natuurlijke positie, of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Juist omdat de meeste mensen afwisselend slapen, is dit zo belangrijk.

2) Traagschuim is de perfecte tussenlaag: het verdeelt je gewicht op de best mogelijke manier. Wat je houding ook is, het zorgt ervoor dat je goed ligt. Emma voelt daarom extra comfortabel aan.

3) De toplaag van het geavanceerde Airgocell garandeert een ultieme nachtrust. Door de gelachtige structuur heb je geen last van pijnlijke drukpunten: de matras geeft mee waar dat nodig is en biedt daarnaast toch weer alle ondersteuning. Bovendien ademt het en blijft dus koel en droog.
De verschillende lagen zitten samen in de matrashoes, gemaakt van een uniek, vochtregulerend materiaal. Deze hoes kan je gewoon wassen, net zoals een hoeslaken. Je kunt dus zelfs zonder hoeslaken slapen.

Ons bed is een echt familiebed. De meisjes vinden het heerlijk om 's ochtends vroeg mee in bed bij mama en papa te kruipen. Soms kruipen ze onder het dekbed en snoozen ze nog lekker verder. Soms ontaardt het in een echt kussengevecht. Soms brengen ze hun strips mee en kunnen we samen nog lekker lang lezen voor we opstaan. En mama en papa genieten van al die momenten. Heerlijke familiemomenten, om te koesteren.

Ja, wij slapen voortaan op onze 2 oren. En mijn rug? Dat probleem is opgelost. Wat een geruststelling: het lag dus niet aan mij, maar aan de matras! Oef! En ja hoor, Emma en wij, dat is de hemelse match waar ik op hoopte. Zoete dromen, heerlijke nachten.

De Emma matras is niet voor niks twee keer als beste matras verkozen door de Consumentenbond.

Hebben jullie ook een nieuwe matras nodig? Dan kan je ook aan het testen gaan. Bestel je Emma matras en je kan 100 nachten proefslapen. Thuis, uiteraard! De matras wordt gratis bij je thuis bezorgd. 100 nachten krijg je tijd om te testen. En bevalt het toch niet? Dan komen ze de matras gewoon weer ophalen. Gratis. En het aankoopbedrag? Dat krijg je volledig terugbetaald. Emma laat ons weten dat het zelden gebeurt... dat de schone slapers hun matras terug willen afgeven.Meer weten? 

https://www.emma-matras.nl/?utm_source=Getestopkinderen&utm_medium=referral