Cartoon Network en Boomerang zetten het nieuwe schooljaar in stijl in met tal van nieuwe programma's!

Proefkonijn gezocht: Terug naar school setje Boomerang

Cartoon Network en Boomerang zetten het nieuwe schooljaar in stijl in met tal van nieuwe programma's!


Première: Apple & Onion!
vanaf 3 september, elke weekdag om 16u55
Appel & Uitje hadden een zorgeloze jeugd. Ze groeiden middenin de wildernis op, samen met andere soorten groente en fruit. Appels onbedwingbare enthousiasme en Uitjes buitengewone verbeelding zorgden voor veel commotie binnen de trage community waarin ze opgroeiden. Ze verstoorden constant de rust met hun goedbedoelde intenties en gekke avonturen. Uiteindelijk werden ze weggestuurd naar de stad, met iedereens beste wensen.
De twee vrienden zijn de buitenbeentjes in een stad vol met stedelijk, glanzend geproduceerd eten. Maar ze zien dit niet als iets negatiefs. Ook al weten ze niets van het moderne volwassen leven, of van de regels en normen van de maatschappij, kunnen ze niet wachten om te leren. Alles dat stadsmensen alledaags vinden is nieuw en spannend voor hen. Ze zien dingen met nieuwe ogen en dat zorgt voor een leuke, onverwachte en vaak verhelderende blik op het moderne leven.

Nieuw seizoen van Gumball!
vanaf 3 september, elke weekdag om 16u20
De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.
Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt...

Nieuwe afleveringen van Mighty Magiswords
vanaf 17 september, elke weekdag om 17u10
De broer en zus Prohyas en Vambre vormen samen het hilarische team “Krijgers te Huur” en ze staan altijd klaar voor een uitdaging. Gigantische varkens, gigantische spinnen of een gigantisch oude dinosauriër: ze kunnen elke gigantische uitdaging aan, maar dat niet zonder hun vertrouwde collectie van Magiswords. Voor zelfs de meeste bizarre situaties is er wel een zwaard te vinden. Zo is er de Cactus Magisword, de Dolfijn Magisword en de Tomaat Magisword, die reusachtige tomaten afschiet. Vambre gebruikt die nog weleens als straf voor flauwe grapjes.
Legendarisch: The Tom and Jerry Show!
vanaf 13 september, iedere dag om 17u30
Geniet met heel de familie van nieuwe afleveringen tijdens het derde seizoen van The Tom and Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!
Nieuwe afleveringen van Bunnicula
vanaf 3 september, elke dag om 15u45
Eeuwenlang zat hij achter slot en grendel, Dracula’s vroegere huisdier Bunnicula. Dit paranormale konijn, dat niets van bloed moet hebben, geeft de voorkeur aan groentesap dat hem superkrachten geeft. Nu woont hij samen met de 11-jarige Mina, met de paranoïde kat Chester en met Harold, de eenvoudige, maar lieve hond. Wanneer vreemde dingen gebeuren, staat Bunnicula klaar om de dag te redden, maar is hij niet de zelf de oorzaak van deze problemen? Chester denkt van wel!
 


Naar aanleiding van deze nieuwe afleveringen mag Getest op kinderen 3 leuke Terug naar school-setjes weggeven. 3 pakketjes met daarin Boomerang brooddoos, badge set, Tom en Jerry sleutelhanger en pennenzak.


Getest op kinderen zkt 3 proefkonijntjes die zo'n Boomerang setje willen winnen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel in welke klas jij zit! Reageren kan tot en met dinsdag 11 september.Meer weten?
https://www.cartoonnetwork.nl/

Foto's?
Boomerang