Voor ouders betekent het startschot van het schooljaar opnieuw een organisatie van jewelste. Wie roept de kinderen op, wie maakt de brooddoz...

Back to school: lunchbox-ideetjes

Voor ouders betekent het startschot van het schooljaar opnieuw een organisatie van jewelste. Wie roept de kinderen op, wie maakt de brooddozen klaar, wie zet de kinderen af aan de schoolpoort en haalt ze op, wie zorgt 's avonds voor het eten, ...?

Deliveroo steekt ouders bij de start van het nieuwe schooljaar een hart onder de riem. Je kan voortaan verschillende kidsproof lunches bestellen om mee te geven in de brooddoos, dit dankzij de handige lunchbox tag die Deliveroo vanaf 1 september in het leven roept. Zo kan je als gebruiker snel filteren op lunchgerechten en hoef je niet lang te zoeken binnen het uitgebreide aanbod van elke zaak.

De koerierdienst maakte een lijstje van kindvriendelijke lunchmenu's. Zo verras je je kind met een originele lunch én heb je als ouder minder werk (en stress) 's ochtends. Bijkomende gouden tips: bestel meteen ook lunch voor jezelf! 

We zetten de kindvriendelijke lunchmenu's hier even op een rijtje.

* Le Pain Quotidien in Brugge, Gent, Hasselt, Knokke, Mechelen, Antwerpen Centrum, Waterloo, Brussel Saint Boniface, Brussel Ixelles en Brussel Lepoutre staat gekend om zijn uitmuntende belegde boterhammen. Als extraatje zit er in deze menu ook een portie groentesticks en een stukje brownie.
* Een knapperig broodje gezond met kaas van bij Fruxino in Antwerpen? Yes please!
* Maak alle vriendjes jaloers met een bagel van bij Ba.Ba Bagel Bakery in Brussel.
* Mister Bean in Leuven heeft een hart voor bagels. Probeer zeker Bagel Sophie. Die bestaat uit rauwe ham, parmezaan, pijnboompitten en rucola en is een echte kids favoriet. 
* Exki heeft geen introductie nodig.
* In Antwerpen, Gent, Brussel Porte de Namur, Brussel Place Stéphanie en Brussel Tongres kan je er smaakvolle en kidsproof lunch bestellen, van broodjes tot salades.
* Wasbar in Gent en Antwerpen staat gekend om hun lekkere boterhammen. Bestel er meteen een sidedish en muffin bij. Een extraatje kan nooit kwaad.
* Pistolet Original in Brussel staat gekend om...zijn belegde pistolets!
* Paul's passie voor brood resulteert in heerlijke belegde knapperige broodjes. Die kan je ook als lunch bestellen bij Paul in Waterloo.
* So Yum in Brussel heeft een uitgebreid aanbod aan smaakvolle en gezonde salades, die perfect zijn als lunch!
* Scoren doet je kind met de Banh Mi Ga van bij Ah Quy in Leuven. Origineel én lekker!
* Het broodje gebraden kip is een lieveling van groot en klein, zeker als het van bij Bakkerij Van Opstal-Van Boxel in Antwerpen komt!


Meer weten?

Foto's?
Deliveroo