Het nieuwe schooljaar is volop bezig. Het eerste huiswerk is gemaakt, de eerste knutselwerkjes zijn af. De klasfoto's komen eraan. Wat d...

Proefkonijn gezocht: Pony prikbord

Het nieuwe schooljaar is volop bezig. Het eerste huiswerk is gemaakt, de eerste knutselwerkjes zijn af. De klasfoto's komen eraan. Wat denk je van een mooi nieuw prikbord voor op de kinderkamer. Een prikbord in de vorm van een pony.


POEKKEPOEK KIDS @ home is een online lifestyle kinderwinkel waar je unieke kinderspullen kan kopen. Hippe houten meubelen en trendy kinderkamer decoratie in alle maten, kleuren, vormen. En aanvullend een gamma meubelen, speelgoed, (muur)decoratie, beddengoed, musthaves, knutselgerief, ... Kortom spulletjes om het leven van kinderen nog leuker en gezelliger te maken. 

Onder de merknaam "Poekkepoek Wonderline" ontwerpt en maakt Stefaan Werrebroeck hippe houten kindermeubelen en trendy decoratie voor kinderen. "Bij mij staat originaliteit voorop en zo probeer ik steeds nieuwe leuke producten te bedenken en te ontwikkelen waar kinderen en ouders blij van worden. De zitmeubels zijn zo ontworpen dat ze mee groeien met het kind. Vind je in de online winkel niet wat je zoekt? Heb je een vraag over een interieur en kindermeubels of werk je aan een project voor kinderen? Wil je iets speciaals of unieke meubelen die nog niet bestaan! Heb je een aparte vraag? Contacteer mij vrijblijvend om de mogelijkheden samen te bespreken", zegt Stefaan.

Het aantal producten groeit voortdurend. Zo start Stefaan regelmatig nieuwe samenwerkingen op. De allernieuwste is er eentje met Griet Bertels, de tekenares van Rube & Rutje én zaakvoerder van 't Prinsekind in Lier. Binnenkort vind je niet enkel originele tekeningen van Rube & Rutje, maar nog vele andere leuke producten van Griet op de webshop.


Wil je een uniek en decoratief prikbord op je kamer? Dan zijn de paardenkoppen van Stefaan misschien wel wat je zoekt? Deze paardenkop is vervaardigd uit 6 mm berken multiplex met 8 mm kurk. Op dit prikbord van 67,5 op 75 cm kan je je leukste foto's en briefjes kwijt. Door de dikte van de kurk kan je goed prikken en de multiplex achteraan berschermt je slaapkamermuur. 

Het prikbord is aan de voorkant afgewerkt met een watergedragen matte PU verf van BOSS paints (ook een Belgisch merk). Het prikbord is met de bijgeleverde plug en schroef eenvoudig te bevestigen aan jouw muur. Je kan kiezen tussen 5 kleurtjes.Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat een pony prikbord op zijn/haar kamer wil hangen. Je kan kiezen uit 6 verschillende kleuren. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij als eerste aan je nieuwe prikbord zou hangen! Reageren kan tot en met dinsdag 18 september.


Meer weten?
https://www.poekkepoekshop.be

Foto's?
Poekkepoek