In 2016 werd SmartGames 1 keer genomineerd, in 2017 2 keer én dit jaar, in 2018 dus, zijn ze zelfs 3 maal genomineerd voor Speelgoed van het...

SmartGames, speelgoed van het jaar?

In 2016 werd SmartGames 1 keer genomineerd, in 2017 2 keer én dit jaar, in 2018 dus, zijn ze zelfs 3 maal genomineerd voor Speelgoed van het Jaar! En jij kan mee stemmen!



My First Tractor Set
Jonge kinderen (+18 maanden) kunnen op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken met de ‘My First’-collectie van SmartMax. De extra grote tractor- en paardonderdelen klikken eenvoudig op de staven. Bouw en rijd met je eigen tractor, speel met de figuren of combineer naar keuze om de gekste dingen te creëren. De lange en korte hekjes kan je zowel op als naast de aanhangwagen plaatsen. Alle onderdelen zijn 100% compatibel met alle andere SmartMax-producten.


Squirrels Go Nuts
De winter komt er aan. Kan jij de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen? “Squirrels Go Nuts” is een schuifpuzzel met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.



Cube Puzzler pro
De Cube puzzler pro is een leuk spel voor kinderen om het ruimtelijk inzicht te trainen. Kun jij de verschillende puzzels oplossen? Laat zien hoe slim je bent door de 80 opdrachten op te lossen. Voor alle kinderen vanaf 10 jaar. 


Getest op kinderen is alvast fan van de SmartGames! Hier testten we er eentje uit in het verleden. SmartGames krijgt onze stem voor Speelgoed van het jaar. Misschien die van jou ook?


Meer weten?
http://www.smartgames.eu
http://www.smartmax.eu/
https://www.speelgoedvanhetjaar.nl/

Foto's?
SmartGames