The House With A Clock In Its Walls is dé familie avonturenfilm van de komende herfst. Deze nieuwe magische film van Amblin studio’s vertel...

Proefkonijn gezocht: Familiefilm The House With A Clock In Its Walls

The House With A Clock In Its Walls is dé familie avonturenfilm van de komende herfst. Deze nieuwe magische film van Amblin studio’s vertelt het verhaal van Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok.


Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt meegenomen in de wereld van magie en bezweringen en probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.Vergelijk deze Amblin (Steven Spielberg) productie gerust met ‘Harry Potter’ en ‘Fantastic Beasts and where to Find Them’.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat samen met het gezin deze magische familiefilm wil bekijken in een bioscoop naar keuze. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel of jij schrik zou hebben in een krakend oud huis. Reageren kan tot en met dinsdag 25 september.
Meer weten?

https://www.youtube.com/watch?v=t1KU8naR_18

Foto's?
eOne