Een huisdier hebben en vakantieplannen smeden zijn altijd een aangenaam tijdverdrijf, maar de twee combineren is dikwijls wat moeilijker. Oo...

‘Viervoeters toegelaten’

Een huisdier hebben en vakantieplannen smeden zijn altijd een aangenaam tijdverdrijf, maar de twee combineren is dikwijls wat moeilijker. Ook huisdieren hebben recht op een vakantie. Dit maakt deel uit van de algemene aanpak van Center Parcs die een maximale tevredenheid nastreeft voor de hele familie op vakantie, ongeacht de periode en het aantal... voetjes.


U moet niet meer naar opvangoplossingen zoeken wanneer u op vakantie wil vertrekken! Uw trouwe viervoeter kan u vergezellen in het merendeel van de Center Parcs domeinen in België, Nederland en Duitsland*. Center Parcs biedt cottages aan waar huisdieren zijn toegelaten. Je verblijft er in instapklare en praktisch ingerichte woningen… telkens opnieuw in gezelschap van uw geliefkoosde huisdier. De honden worden toegelaten op vertoon van een geldig bewijs van inenting tegen hondsdolheid.


Vakantie met hond of kat in België, Nederland of Duitsland (per huisdier)
* weekend : €16,50
* midweek: €16,50
* week: €24,50


U rest enkel de bagage voor uw hond en kat te pakken met zijn inentingsboekje, halsband, hondenbrokken, speelgoed, enz. En als u met de auto reist, vergeet niet uw hond af en toe eens uit te laten en hem wat water bij te schenken! *De dieren zijn toegestaan in de gemeenschappelijke ruimten van het park indien aan de halsband gehouden, uitgezonderd bij het zwembad. Zij zijn niet toegelaten in de hotels, behalve uitzondering.Meer weten?
www.centerparcs.be

Foto's?
Center Parcs