Wat een hete zomer! Temperaturen tot meer dan 30°C. En weet je van de kinderen van Sharon doen? Met sneeuwballen gooien. Huh? Met sneeuwball...

Sneeuwballen in de zomer: hoe vettiger, hoe prettiger!

Wat een hete zomer! Temperaturen tot meer dan 30°C. En weet je van de kinderen van Sharon doen? Met sneeuwballen gooien. Huh? Met sneeuwballen gooien in de zomer? Ja hoor! Met sneeuwballen gooien in de zomer!

"27 graden buiten, maar de kinderen wilden sneeuwballen gooien. Hoe dat komt? Omdat ze gezien hadden dat ze Snoball van Glibbi mochten uittesten. Wat waren ze enthousiast!", vertelt mama Sharon.

Enige wat je hoeft te doen is water toevoegen aan het Glibbi poeder, de sneeuw kneden tot sneeuwballen en het gevecht kan beginnen! Een gans jaar door sneeuwpret, als dat niet leuk is! "We namen 1 zakje en 1,2 liter water en gooiden dit samen in een emmer. Op het eerste zicht leek er niks te gebeuren, maar toen we onze handen er in staken, werd het al snel duidelijk dat het effectief iets anders werd dan water en poeder. Het werd een blubberachtige substantie. De kinderen vonden het super, mama net iets minder ;-) Het mengen liet ik dan ook met veel plezier aan de kinderen over.""We deden er nog wat extra water bij, zo konden we er beter ballen van maken. En toen begonnen ze op elkaar te gooien. Wat hadden ze dolle pret! Ze hebben zich rot geamuseerd! Ik kan je wel zeggen, het is helemaal niets voor kinderen of volwassenen die snel vies zijn van iets, want het voelt echt wel vies aan en je hangt er helemaal mee vol aan het einde... We hebben de kinderen buiten met de tuinslang wat proper gespoten vooraleer we ze in de douche zette, want dat spul wilde ik absoluut niet in huis 😜"Glibbi Snoball laat je sneeuwballen maken die niet koud aanvoelen en niet smelten. En na enkele uren lossen de sneeuwballen vanzelf op!

"Voor de kinderen was het onder het motto: ‘hoe vettiger, hoe prettiger’, meer dan geslaagd!!! Ze willen direct nog een keer en krijgen er geen genoeg van.""Zou ik het product opnieuw kopen? Nee, ik vind het smurrie. Zouden de kinderen er achter vragen? Ja, ze vonden het oprecht heel leuk en vonden het fijn dat ze eens mochten smodderen en elkaar konden volgooien."


De adviesverkoopprijs bedraagt € 6,99.