Vanaf deze zomervakantie wacht de bezoekers van de beroemde Grotten van Han een grote verrassing. In de grote wapenzaal wordt «Origin» gel...

Proefkonijn gezocht: Gloednieuw klank- en lichtspektakel Grotten van Han

Vanaf deze zomervakantie wacht de bezoekers van de beroemde Grotten van Han een grote verrassing. In de grote wapenzaal wordt «Origin» gelanceerd, een gloednieuw klank- en lichtspektakel van Luc PETIT. Deze bekende podiumkunstenaar werkte spektakels uit voor onder meer Franco Dragone, Jean-Paul Gaulthier en Disney. Dankzij de geheel nieuwe ledverlichting ontsluieren de grotten zich beter dan ooit. Je komt er terecht in een betoverde en magische ondergrondse wereld.


Voor het uitwerken van dit grandioze klank- en lichtspektakel heeft het Domein van de Grotten van Han een beroep gedaan op de beroemde spektakelmaker Luc PETIT. Deze goochelaar van de podiumkunsten combineert alle disciplines en gebruikt daarbij de meest innovatieve technologieën om bij elke show een verrassende sfeer te creëren. Voor deze gelegenheid heeft Luc PETIT zich omringd met de beste artiesten: de scenograaf Marie-Jeanne Gauthé, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van geprojecteerde video’s en mapping,  Light Designer Koert Vermeulen, die eerder al creaties maakte voor Puy du Fou, op de Brusselse Grote Markt en op de Parijse Champs-Élysées en tot slot de componist Benoît Chantry, muziekcomponist van alle soorten genres.  


Het Domein van de Grotten van Han ligt in het hart van een ongerept natuurgebied. Je vindt er sporen terug van de geschiedenis van onze wereld. De rotsen werden door de eeuwen heen gebeeldhouwd door het water, de grotten herbergen mysterieuze galerijen en majestueuze zalen. De fossielen op de muren zijn een herinnering aan de tropische oceaan die er ooit was... "Origin" vertelt dit verhaal en dompelt de bezoeker onder in een opeenvolging van verschillende magische werelden die doen terugdenken aan de oorsprong van onze wereld en de Grot. Deze volledig nieuwe show is geïntegreerd in een gewoon bezoek aan de Grotten van Han.
Getest op kinderen zkt een gezin dat zich durft laten onderdompelen in dit grandioze klank- en lichtspektakel. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel ons in welke magische wereld jij graag zou vertoeven! Reageren kan tot en met dinsdag 14 augustus.


Meer weten?
http://www.grotte-de-han.be/nl/grottes

Foto's?

Grotten van Han