Dromen van een glanzende carrière in de spotlights doen steeds meer meisjes en jongens. En hoe vaak komt dit succes ook heel dichtbij! Je ho...

Proefkonijn gezocht: VTech Kidi Super Star Move

Dromen van een glanzende carrière in de spotlights doen steeds meer meisjes en jongens. En hoe vaak komt dit succes ook heel dichtbij! Je hoeft alleen maar naar de Voice Kids te kijken om dat te weten.


Er is goed nieuws voor alle kinderen die nu nog even zonder miljoenenpubliek willen glanzen, shinen en performen. Om te stralen in de spotlights hebben zij nog helemaal geen ticket voor de razend populaire, maar snoeiharde talentenjacht op tv nodig. Wel een Kidi Super Star Move. Die is speciaal gemaakt voor toppertjes van 6-11 jaar die niet bang zijn hun stem te laten horen. Thuis of op een andere plek waar publiek zich net zo graag laat verrassen.

De compacte Kidi Super Star Move ziet eruit als een gewone microfoon, maar heeft verborgen talent! Het is een raspaardje in showbusiness, een alleskunner waarin maar liefst acht functies zijn verstopt. Mooi oefenmateriaal, een soort personal coach die ambitieuze sterren-in-de-dop helpt om dromen waar te maken. Door keer op keer het ritmegevoel te oefenen met vier slimme spellen bijvoorbeeld. Of favoriete liedjes te streamen en om te zetten naar een karaokeversie die ruimte biedt voor het eigen, unieke stemgeluid! 
Het wordt een echte show met realistische geluids- en lichteffecten. Eentje waarbij het talent van straks zich nu al even helemaal de ster mag wanen. Dankzij de aansluiting voor een externe muziekspeler, opnamefuncties en een stemvervormer met grappige effecten zet de jongste generatie artiesten in een handomdraai altijd en overal een te gekke show weg! Hoe leuk is dat, voor vriendjes en vriendinnen, familie en de buren, de juf of de hele wijk? Klein beginnen, doorpakken en vasthouden; met de Kidi Super Star Move kom je wel. Ook zonder tv-camera’s.


Getest op kinderen zkt een showbeest mét ritmegevoel. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel ons welk liedje jij luidkeels kan meebrullen! Reageren kan tot en met dinsdag 28 augustus. De advies verkoopprijs van deze VTech Kidi Super Star Move bedraagt € 29,95.


Meer weten?
www.vtechnl.com

Foto's?
VTech