Vier jaar geleden werd het pretpark en luxe resort Jurassic World vernietigd door ontsnapte dinosaurussen en werd het compleet verlaten door...

Proefkonijn gezocht: JURASSIC WORLD THE BOARDGAME

Vier jaar geleden werd het pretpark en luxe resort Jurassic World vernietigd door ontsnapte dinosaurussen en werd het compleet verlaten door de mens. Tot nu… Want vanaf deze zomer is Jurassic World terug als bordspel en ditmaal is het aan jou om het park in goede banen te leiden! Maak samen met je vrienden het grootste en meest verbazingwekkende dinosaurus-pretpark ter wereld!

Verdeel iedereen in verschillende rollen en spreek af wie botten gaat opgraven, gebouwen gaat zetten, of het park gaat financieren.

Maar let op, net zoals in de gelijknamige film ​moet je constant op je hoede zijn want de dinosaurussen kunnen terug ontsnappen!

Hebben jij en je vrienden het in jullie om een themapark met dinosaurussen te beheren?

 

JURASSIC WORLD THE BOARDGAME op een rijtje:
Leeftijd: 12
Spelers: 2-6
Speelduur: 60 minuten
Consumentenadviesprijs: € 39,99Getest op kinderen zkt een tiener zonder vrees om Jurassic World te beheren. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel ons hoe jij zou reageren moest je een dino tegen komen! Reageren kan tot en met dinsdag 21 augustus.


Meer weten?

http://www.justgames.nl/en/spel/jurassic-world/

Foto's?
Just Games