Beleef de magie van het Zandsculpturenfestival met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel in de hoofdrollen. Art...

Proefkonijn gezocht: Gezinsticket Sandmagic

Beleef de magie van het Zandsculpturenfestival met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel in de hoofdrollen. Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in zand vol emoties en avontuur. Ontdek deze bijzondere tentoonstelling gebaseerd op de 90ste verjaardag van Mickey Mouse.

Circa 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 10 000 m² op het Groot Strand van het Oostende.

De reusachtige sculpturen van 2 tot 12 meter hoog zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken op één uur voor uw bezoek.Getest op kinderen zkt een gezin om het Zandsculpturenfestival te bezoeken. Is dat iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wie jouw geliefde Disney-figuur is! Reageren kan tot en met dinsdag 24 juli.Het Zandsculpturenfestival is doorlopend vanaf zaterdag 23 juni 2018 tot en met zondag 30 september 2018, elke dag van 10 tot 19 uur, te bezoeken. Place to be? Het Groot Strand van Oostende.
 

Tickets zijn te koop aan de kassa van het festival, u hoeft niet te reserveren:
* ticket volwassene: € 12
* ticket student (op vertoon van de studentenkaart): € 10
* ticket senior ouder dan 65 jaar (op vertoon van identiteitskaart): € 10
* ticket persoon met een beperking (op vertoon van de invaliditeitskaart): € 10
* ticket kind 4 – 11 jaar: € 8

* kinderen tot en met 3 jaar genieten gratis toegangMeer weten?

+32 50 684 584
info@sculpture.be
www.sculpture.be

Foto's?
http://www.zandsculpturen.be