Hatchimals groeide in één jaar tijd uit tot een wereldwijd gewilde en populaire speelgoedlijn. De verzameldrang naar de Hatchimals-eieren w...

Eitjes uitbroeden: leuk, grappig, schattig!

Hatchimals groeide in één jaar tijd uit tot een wereldwijd gewilde en populaire speelgoedlijn. De verzameldrang naar de Hatchimals-eieren was nooit eerder zo groot. Getest op kinderen laat Luca helpen bij het uitbroeden van de nieuwe collectie.

Spin Master stelt graag seizoen 2 van de Hatchimals CollEGGtibles voor. Nóg meer nieuwe kleurrijke, gespikkelde eitjes die je kan helpen uitbroeden én verzamelen. We zetten Luca (10 jaar) aan het werk. 

Stap 1: Broeden: verzorg het ei goed. Geef het beestje extra veel liefde, zodat de Hatchimal kan uitkomen. Houd het eitje goed vast en wrijf zachtjes over het hartje.

Stap 2: Hatchen: wanneer de kleur van het hartje van paars naar roze verandert, is het tijd
voor de Hatchimal om te hatchen.Stap 3: Verzamelen: breek het eitje voorzichtig open en ontdek snel welke Hatchimal je hebt
uitgebroed.


"Ik vond het leuk om de eitjes open te doen." Wel opletten geblazen, want Luca sneed zich aan één eitje. Wees dus voorzichtig bij het openen. "Mijn jongere broer (8 jaar) deed ook een paar eitjes open. Hij vond het ook leuk. Als zijn vrienden in de buurt zouden zijn, zou hij het niet doen, wegens niet stoer genoeg", lacht proefkonijn Luca.


CollEGGtibles is de verzamellijn van Hatchimals, waarbij je mini Hatchimals-eitjes zelf kan
uitbroeden én verzamelen. Het leukste aan de CollEGGtibles? Ze leven allemaal samen in
één fantasierijke wereld: Hatchtopia. Breid de wereld dit voorjaar nog verder uit met meer
dan 100 nieuwe CollEGGtibles-soorten.

 
"CollEGGtibles zijn leuke poppetjes. En heel schattig! Hatchimals in 5 woorden? Eitjes uitbroeden: leuk, grappig, schattig"


"Ik raad CollEGGtibles aan iedereen aan. Het zijn super leuke diertjes. Alleen jammer dat ze snijden. Ze zijn ideaal om samen mee te spelen in combinatie met ander speelgoed, zoals LOL."
Hatchimals CollEGGtibles 1 Pack : €3,99
Hatchimals CollEGGtibles 2 Pack + nest : €6,99
Hatchimals CollEGGtibles 4 Pack + bonus : €14,99
Hatchimals CollEGGtibles 2 Pack Egg Carton : €6,99
Hatchimals CollEGGtibles 12 Pack Egg Carton : €29,99


 

Meer weten?
http://www.spinmaster.com/