Eva vroeg de BABY born® wastafel aan Sinterklaas, maar die bracht de wastafel niet. Getest op kinderen deed wat de goedheilige man niet deed...

WAW!! Mijn eigen wastafel voor Bella

Eva vroeg de BABY born® wastafel aan Sinterklaas, maar die bracht de wastafel niet. Getest op kinderen deed wat de goedheilige man niet deed: de BABY born® wastafel bezorgen aan lieve Eva. Wat was ze blij!


"Ik had de wastafel in het  boekje gezien van Sinterklaas en had het dan ook aan Sinterklaas gevraagd, maar helaas niet gekregen. Ik was superblij toen ik de wastafel van mama kreeg. Ze vertelde mij dat het van een lieve mevrouw op Facebook kwam. Ik vond het superleuk! WAW!! Mijn eigen wastafel voor Bella", vertelt Eva.

Kleine poppenmama’s kunnen aan de slag met de BABY born® wastafel. De mooie wastafel heeft verschillende interactieve functies:
* een waterkraan waarmee je echt water kan pompen
* lichtjes in de spiegel
* liedjes
* gorgel- en tandpoetsgeluidjes als je de beker oppakt
"Nu kan ik iedere dag Bella haar tandjes poetsen, haar wassen, haar laten zien in de spiegel hoe mooi ze is in haar nieuwe kleertjes! De geluidjes die de wastafel maakt, zijn ook supertof!""Het is zo leuk dat de wastafel even groot is als Bella, zo heeft ze haar eigen plekje in huis. Zeker doordat ik van Sinterklaas ook een mooie kast en bedje gekregen had voor haar. Dus nu is er een hoekje speciaal voor haar in mijn slaapkamer! Superfijn!"
"De wastafel is perfect!!
1. eindeloos speelplezier
2. makkelijk mee te nemen
3. mooi afgewerkt
4. leuke interactieve geluiden
5. perfecte grootte volgens de pop
Ik zou het product zeker aanraden, wegens de meer dan degelijke kwaliteit
", vertelt mama Natacha. 
De adviesprijs voor deze wastafel bedraagt € 44,99.


Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/baby-born/speelthemas/badkamer/